Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τέταρτος χαμένος ημιτελικός σε 12 μήνες!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τέταρτος χαμένος ημιτελικός σε 12 μήνες!

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τέταρτος χαμένος ημιτελικός σε 12 μήνες!

bet365

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν έχει καταφέρει να διεκδικήσει κάποιον τίτλο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα δυο χρόνια της θητείας του στον πάγκο, χάνοντας πλέον τέσσερις ημιτελικούς σε 12 μήνες!
bwin - Ατρόμητος - ΠΑΟΚ με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+

Ο Νορβηγός κόουτς είδε ξανά τους ποδοσφαιριστές του να μην καταφέρνουν να περάσουν σε έναν τελικό, στην προκειμένη αυτόν του LeagueCup, αφού, στο ντέρμπι με τη Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ» οι «πολίτες» έφτασαν στο υπέρ τους 2-0 με τα γκολ των Στόουνς και Φερναντίνιο και εξασφάλισαν την πρόκριση.

Η αρχή είχε γίνει από το περσινό LeagueCup όπου ξανά η μάχη του Μάντσεστερ – σε διπλό αγώνα τότε – είχε βγάλει νικήτρια την Σίτι που αργότερα κατέκτησε το τρίτο διαδοχικό τρόπαιο στην διοργάνωση.

Έπειτα, στο Κύπελλο Αγγλίας που διεξήχθη μέσα στο καλοκαίρι, οι «κόκκινοι διάβολοι» είδαν την Τσέλσι να φτάνει στο 3-1 στον ημιτελικό, με τους «μπλε» να χάνουν τον τίτλο στον τελικό από την Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα.

Τελευταίος – πριν από αυτόν της 6ης Ιανουαρίου – ημιτελικός ήταν εκείνος του Europa League απέναντι στη Σεβίλλη, με τους Ανδαλουσιανούς να επικρατούν 2-1 και να φτάνουν στον μεγάλο τελικό, όπου θριάμβευσαν κόντρα στην Ίντερ.

Διαβάστε επίσης:

Αγκαλιά - ξέσπασμα δικαίωσης για τους παίκτες της Σίτι μετά τον θρίαμβο (vid)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα