Έντερσον – Μάντσεστερ Σίτι: Οι κορυφαίες αποκρούσεις για το 2020 (vid)

Έντερσον – Μάντσεστερ Σίτι: Οι κορυφαίες αποκρούσεις για το 2020 (vid)

Gazzetta team
Έντερσον – Μάντσεστερ Σίτι: Οι κορυφαίες αποκρούσεις για το 2020 (vid)

bet365

Ο Έντερσον δεν έχει σταματήσει να δικαιώνει τον Πεπ Γκουαρδιόλα για την απόφαση της μεταγραφής του, αποτελώντας εγγύηση κάτω από τα γκολπόστ της Μάντσεστερ Σίτι και το 2020. Δείτε τις καλύτερες επεμβάσεις του σε ένα βίντεο.

Η αμυντική γραμμή της Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της κατά τη διάρκεια του 2020. Ο Έντερσον, όμως, αποτέλεσε για άλλη μια χρονιά σταθερή αξία και εξακολουθεί να είναι καταλυτικός και στην «αντεπίθεση» των Πολιτών στο 2021.

Στην 4η σεζόν του υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Βραζιλιάνος κίπερ παραμένει ένας από τους συνεπείς στην ομάδα, έχει κρατήσει το μηδέν σε 11 από τις 19 του εμφανίσεις και με τις αποκρούσεις του στο έτος που μας πέρασε, γλίτωσε βαθμούς και ουκ ολίγα καίρια γκολ στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της Σίτι στο Champions League. Πώς, λοιπόν, να μην τον εμπιστεύεται «τυφλά» ως τώρα ο Καταλανός τεχνικός, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτησή του το καλοκαίρι του 2017;

Δείτε σε ένα βίντεο τις κορυφαίες αποκρούσεις του για το 2020:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα