Νιούκαστλ – Λίβερπουλ 0-0: Γκέλα ξανά, αλλά μόνο χαμόγελα για το 2020 (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Νιούκαστλ – Λίβερπουλ 0-0: Γκέλα ξανά, αλλά μόνο χαμόγελα για το 2020 (vid)

bet365

Ο Ντάρλοου έγινε Λεβ Γιασίν και σταμάτησε (0-0) τη Λίβερπουλ στο Νιούκαστλ. Οι Reds μπορεί να έχασαν διαδοχικά βαθμούς, αλλά έκλεισαν μία τέλεια χρονιά τίτλου και ξανά μόνοι στην κορυφή.

Αν το δεις ως φινάλε, δείναι το ιδανικό. Αυτές οι δύο διαδοχικές ισοπαλίες με Γουέστ Μπρομ και Νιούκαστλ της στέρησαν το δικαίωμα να απομακρυνθεί. Αν το δεις όμως σφαιρικά, η Λίβερπουλ με αυτό το 0-0 κόντρα στις Καρακάξες, αποχαιρετά το υπέροχο για εκείνη 2020 και μάλιστα το κάνει ως μόνη 1η. Κάτι που της έχει συμβεί και τις δύο προηγούμενες χρονιές. Οπότε, μπορεί απλά να δει το ποτήρι μισογεμάτο. Αλλωστε, είχε και τόσες απουσίες από τραυματισμούς.

Και αυτό το ματς θα έπρεπε βάσει εικόνας να το πάρει. Δεν είχε ενέργεια και γκάζι, αλλά με την κατοχή στο 73% και όλες τις καλές φάσεις δικές της, άξιζε το τρίποντο. Της το στέρησε ο Καρλ Ντάρλου. Λογικά δεν πρέπει να έχει ξαναβγάλει τόσα δύσκολα μαζεμένα ποτέ στην καριέρα του ο 30χρονος Αγγλος πορτιέρο, ο οποίος απέναντι στους Reds έμοιαζε με τον Λεβ Γιασίν.

Στο 34' σταμάτησε εκπληκτικά σε τετ α τετ τον Ντάρλοου και στο 45΄την κεφαλιά του Φιρμίνο, κάτι που επανέλαβε με τρομερό τρόπο στο 88'. Ενδιάμεσα, ο Σαλάχ είχε ξύσει το δοκάρι (66'), ενώ ο Σερ είχε βγάλει με γυριστό την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. Μόνο μία φάση σε κεφαλιά του Σερ (79') χρειάστηκε να δείξει ο Αλισον την κλάση του.

Το φινάλε βρήκε τη Λίβερπουλ... παραπονεμένη, καθώς σταμάτησε το νικηφόρο σερί της κόντρα στη Νιούκαστλ στα πέντε παιχνίδια, αλλά και στην αναμονή. Εάν την 1η μέρα του 2021 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νικήσει την Αστον Βίλα, θα συγκατοικήσουν στην κορυφή της Premier League.

Δείτε ξανά ΕΔΩ τη live περιγραφή της αναμέτρησης!


Νιούκαστλ (Στιβ Μπρους): Ντάρλου, Κλαρκ, Φερνάντες, Σερ, Χάιντεν, Λόνγκσταφ, Ρίτσι (85' Λιούις), Γιέντλιν, Γουίλσον, Μέρφι (67' Αλμιρόν), Ζοέλιντον

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Φίλιπς, Φαμπίνιο, Ρόμπερτσον, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Χέντερσον, Μίλνερ (73' Τιάγκο), Τζόουνς (68' Βαϊνάλντουμ), Μανέ, Σαλάχ (90'+2' Σακίρι), Φιρμίνο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα