Premier League: Προς το παρόν συνεχίζεται κανονικά

Κώστας Ζάλιαρης
Premier League: Προς το παρόν συνεχίζεται κανονικά

bet365

Κανονικά θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Premier League, όπως αποφασίστηκε προς το παρόν έπειτα από πιέσεις των περισσότερων ομάδων της κατηγορίας, παρά το θέμα των κρουσμάτων που καταγράφηκαν, την αναβολή του Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι και τις περιπτώσεις της απομόνωσης των Πάρκερ και Χάσενχουτλ λόγω επαφών με νοσούντες...

Η Premier League έχει έρθει αντιμέτωπη με νέα σοβαρά προβλήματα λόγω της πανδημίας και από το απόγευμα της Τρίτης γινόταν λόγος για σκέψεις διαλείμματος δυο εβδομάδων στο πρωτάθλημα προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Τα 18 κρούσματα σε μια εβδομάδα στους συλλόγους του κορυφαίου πρωταθλήματος ήταν αριθμός που δεν είχε καταγραφεί ποτέ ξανά και αυτό θορύβησε τους προπονητές που συζήτησαν το ενδεχόμενο να υπάρξει μια μικρή διακοπή της ποδοσφαιρικής δράσης.

Μάλιστα, ο Σαμ Άλαρνταϊς έδειξε να τάσσεται υπέρ του διαλείμματος, σε αντίθεση με τον Σόλσκιερ που σκέφτηκε το πρόγραμμα και πόσο πιο δύσκολο θα γινόταν αυτό αν σταματούσαν τα παιχνίδια.

Πάντως, όπως αναφέρει η Daily Mail, αν και η κατάσταση είναι ακόμα ρευστή, προς το παρόν αποφασίστηκε να συνεχιστεί η Λίγκα κανονικά, μέχρι νεοτέρας...

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα