Ζιρού: Δεύτερος σε συχνότητα σκοραρίσματος από την περασμένη σεζόν!

Ζιρού: Δεύτερος σε συχνότητα σκοραρίσματος από την περασμένη σεζόν!

Κώστας Ζάλιαρης
Ζιρού: Δεύτερος σε συχνότητα σκοραρίσματος από την περασμένη σεζόν!

bet365

Ο Γάλλος επιθετικός των «μπλε» σκόραρε γι' ακόμα μια φορά στο ματς με την Άστον Βίλα, είναι εκ των κορυφαίων σκόρερ της σεζόν στην Τσέλσι και μονάχα ο Αγουέρο τον ξεπερνάει σε συχνότητα σκοραρίσματος, από την έναρξη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου!

Ο Ολιβιέ Ζιρού με ωραία κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Δευτέρας είχε ανοίξει το σκορ για το σύνολο του Λάμπαρντ προτού ο Ελ Γκάζι στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους διαμορφώσει το τελικό 1-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Με 19 τέρματα από την έναρξη της σεζόν 2019-2020, βάσει και του χρόνου που έχει αγωνιστεί αφού άρχισε να παίρνει φανέλα βασικού μετά το φετινό restart που ήρθε το καλοκαίρι έπειτα από την αναβολή κορονοϊού, ο Ζιρού εχει την δεύτερη καλύτερη επίδοση σε γκολ ανά λεπτά συμμετοχής!

Βρίσκει δίχτυα κάθε 105 λεπτά που βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, ενώ, μονάχα ο Σέρχιο Αγουέρο τον ξεπερνά με το γκολ κάθε 94 λεπτά.

Διαβάστε επίσης:

Ζιρού: Τα περισσότερα γκολ με κεφαλιά από το 2012 μέχρι σήμερα! (pic)​

105 - Of players with 10+ goals since the start of 2019-20, only Sergio Agüero (94) has a better mins per goal ratio for...

Δημοσιεύτηκε από OptaJoe στις Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα