Ζιρού: Δεύτερος σε συχνότητα σκοραρίσματος από την περασμένη σεζόν!

Ζιρού: Δεύτερος σε συχνότητα σκοραρίσματος από την περασμένη σεζόν!

Κώστας Ζάλιαρης
Ζιρού: Δεύτερος σε συχνότητα σκοραρίσματος από την περασμένη σεζόν!

bet365

Ο Γάλλος επιθετικός των «μπλε» σκόραρε γι' ακόμα μια φορά στο ματς με την Άστον Βίλα, είναι εκ των κορυφαίων σκόρερ της σεζόν στην Τσέλσι και μονάχα ο Αγουέρο τον ξεπερνάει σε συχνότητα σκοραρίσματος, από την έναρξη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου!

Ο Ολιβιέ Ζιρού με ωραία κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Δευτέρας είχε ανοίξει το σκορ για το σύνολο του Λάμπαρντ προτού ο Ελ Γκάζι στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους διαμορφώσει το τελικό 1-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Με 19 τέρματα από την έναρξη της σεζόν 2019-2020, βάσει και του χρόνου που έχει αγωνιστεί αφού άρχισε να παίρνει φανέλα βασικού μετά το φετινό restart που ήρθε το καλοκαίρι έπειτα από την αναβολή κορονοϊού, ο Ζιρού εχει την δεύτερη καλύτερη επίδοση σε γκολ ανά λεπτά συμμετοχής!

Βρίσκει δίχτυα κάθε 105 λεπτά που βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, ενώ, μονάχα ο Σέρχιο Αγουέρο τον ξεπερνά με το γκολ κάθε 94 λεπτά.

Διαβάστε επίσης:

Ζιρού: Τα περισσότερα γκολ με κεφαλιά από το 2012 μέχρι σήμερα! (pic)​

105 - Of players with 10+ goals since the start of 2019-20, only Sergio Agüero (94) has a better mins per goal ratio for...

Δημοσιεύτηκε από OptaJoe στις Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα