Λάμπαρντ: «Προτεραιότητα στην ασφάλεια, θα μάθουμε για αναβολή»

Κώστας Ζάλιαρης
Λάμπαρντ: «Προτεραιότητα στην ασφάλεια, θα μάθουμε για αναβολή»

bet365

Ο Φρανκ Λάμπαρντ αντιλαμβάνεται πως η κατάσταση με τον κορονοϊό στην Βρετανία είναι ιδιαίτερα δύσκολη μετά και την αναβολή του ματς της Σίτι με την Έβερτον και περιμένει να μάθει τι θα συμβεί με το προσεχές παιχνίδι της Τσέλσι με τους «πολίτες».

Λόγω έξαρσης του κορονοϊού στο εσωτερικό της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα, η αναμέτρηση της Δευτέρας με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» πήρε αναβολή, αφού εντοπίστηκαν αρκετά κρούσματα στο κλαμπ του Μάντσεστερ.

Η Τσέλσι κοντράρεται με την Σίτι στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι του νέου έτους, την προσεχή Κυριακή, ωστόσο, ο Λάμπαρντ φαίνεται ότι περιμένει την αναβολή έτσι όπως έχει διαμορφωθεί πλέον η κατάσταση...

«Θα μάθουμε τις επόμενες μέρες αν είναι όντως ασφαλές να γίνει το ματς ή να πάρει αναβολή. Είναι πολύ κρίσιμη περίοδος και δύσκολοι καιροί. Δεν με εκπλήσσει γιατί αυτή τη στιγμή με την κατάσταση που επικρατεί στην Βρετανία με τον κορονοϊό είναι δύσκολα για όλους και το ποδόσφαιρο δεν διαφέρει. Η ασφάλεια πρέπει να είναι απόλυτη προτεραιότητα» είπε ο κόουτς της Τσέλσι μετά το 1-1 με την Άστον Βίλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα