Τρομερός Μπιέλσα: Έκανε κλήρωση ένα αυτοκίνητο για τους υπαλλήλους της Λιντς

Κώστας Τόπας
Τρομερός Μπιέλσα: Έκανε κλήρωση ένα αυτοκίνητο για τους υπαλλήλους της Λιντς

bet365

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα απέδειξε γι' ακόμη μία φορά τον λόγο που διαφέρει από τους υπόλοιπους προπονητές κάνοντας κλήρωση ένα αυτοκίνητο για τους υπαλλήλους της Λιντς.

Ο επιθετικός της Λιντς, Πάτρικ Μπάμφορντ, ήταν αυτός ο οποίος αποκάλυψε ότι ο προπονητής του, Μαρσέλο Μπιέλσα πραγματοποίησε μία κλήρωση με έπαθλο ένα αυτοκίνητο για τους υπαλλήλους της ομάδας, τους φροντιστές, τους ανθρώπους που εργάζονται για την περιποίηση του γηπέδου και ορισμένα στελέχη του διοικητικού τομέα.

Ο 65χρονος τεχνικός των Παγωνιών, είχε φροντίσει να βάλει και κανόνες καθώς στην κλήρωση δεν μπορούσαν να λάβουν μέρος μέλη του τεχνικού τιμ και οι ποδοσφαιριστές.

«Ο Μαρσέλο θέλει όλοι να νιώθουν κομμάτι του πρότζεκτ. Πίσω από την ομάδα, είναι πολλοί άγνωστοι που εργάζονται για να είναι όλα καλά. Δεν έχω ξανακούσει κάτι ανάλογο, το έκανε και πέρυσι με τον νικητή να κερδίζει ένα Golf ή ένα Fiat, δεν θυμάμαι. Δεν ξέρω αν το αγοράζει μόνος ο Μπιέλσα, αλλά μιας και αυτός οργανώνει την κλήρωση, νομίζω πως ναι, το πληρώνει αυτός», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πάτρικ Μπάμφορντ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα