Εβερτον - Μαν. Γιουνάιτεντ 0-2: Με φόρα στα ημιτελικά του League Cup! (vid)

Gazzetta team
Εβερτον - Μαν. Γιουνάιτεντ 0-2: Με φόρα στα ημιτελικά του League Cup! (vid)

bet365

Με φόρα από το πρωτάθλημα, η Γιουνάιτεντ πέρασε από το Γκούντισον Παρκ, επικράτησε 2-0 της Εβερτον και βρέθηκε στα ημιτελικά του League Cup.

Μπρέντφορντ, Σίτι, Τότεναμ και Γιουνάιτεντ! Η Μάντσεστερ πέρασε από το Γκούντισον Παρκ, επικράτησε 2-0 της Εβερτον και βρέθηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Εξαιρετική στο πρωτάθλημα, με φόρα και στο Λιγκ Καπ η ομάδα του Σόλσκιερ, η οποία απέδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ και πλέον είναι μέσα σε όλους τους στόχους εντός συνόρων. Η Μάντσεστερ μπήκε δυνατά, πίεσε και μέχρι το 30' είχε το πάνω χέρι. Ο Καβάνι πίεζε ψηλά, αλλά σε δυο περιπτώσεις δε βρήκε στόχο. Τη μεγαλύτερη φάση είχε ο Γκρίνγουντ στο 25' , αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ. Οι φιλoξενούμενοι ισορρόπησαν μετά το ημίωρο, αλλά δεν είχαν καθαρή φάση σε open play!

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, η Μάντσεστερ είχε το πάνω χέρι, ανασταλτικά ήταν εξαιρετική και προσπαθούσε με ατομικές ενέργειες να βρει ένα δεύτερο γκολ. Η Γιουνάιτεντ το «ζήτησε» περισσότερο το παιχνίδι στα τελευταία 20 λεπτά, με την είσοδο των Ράσφορντ και Μαρσιάλ αντί των Φαν Ντε Μπέεκ και Γκρίνγουντ. Η Εβερτον ρίσκαρε, δε βρήκε όμως ανοιχτούς χώρους. Αντίθετα, η Μάντσεστερ στις καθυστερήσεις είχε δοκάρι με τον Μπρούνο και στο 90+6 ο Μαρσιάλ διαμόρφωσε το 2-0.

Έβερτον (Κάρλο Αντσελότι): Όλσεν – Κόλεμαν, Μίνα, Κιν, Γκόντφρι – Ντουκουρέ (88' Τοσούν), Αντρέ Γκόμες (58' Ντέιβις) - Ιβόμπι, Σίγκουρντσον, Ριτσάρλισον (56' Μπερνάρ) - Κάλβερτ Λιούιν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Χέντερσον – Τουανζέμπε, Μπαϊλί, Μαγκουάιρ, Άλεξ Τέλες (84' Σο) - Πογκμπά, Μάτιτς – Γκρίνγουντ (67' Ράσφορντ), Μπρούνο Φερνάντες, Φαν ντε Μπέεκ (67' Μαρσιάλ) - Καβάνι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα