Λάμπαρντ: «Δεν ανησυχώ για τον Βέρνερ, σύντομα θα αρχίσει να σκοράρει ξανά»

Λάμπαρντ: «Δεν ανησυχώ για τον Βέρνερ, σύντομα θα αρχίσει να σκοράρει ξανά»

Gazzetta team
Λάμπαρντ: «Δεν ανησυχώ για τον Βέρνερ, σύντομα θα αρχίσει να σκοράρει ξανά»

bet365

Καμία ανησυχία από τον Φρανκ Λάμπαρντ για το γεγονός ότι ο Τίμο Βέρνερ, το τελευταίο διάστημα δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα.

Η Τσέλσι κατάφερε και πήρε το πολυπόθητο τρίποντο απέναντι στην Γουέστ Χαμ με 3-0. Ωστόσο, ο Τίμο Βέρνερ και σε αυτό το παιχνίδι έμεινε «άσφαιρος» αποδεικνύοντας πως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Ο περσινός δεύτερος σκόρερ στη Bundesliga με 28 γκολ έχει βρει δίχτυα μόλις τέσσερις φορές σε 14 εμφανίσεις με τη φανέλα των Λονδρέζων, ενώ το τελευταίο του γκολ ήταν στις 7 Νοεμβρίου. Παρ' όλα αυτά ο Φρανκ Λάμπαρντ εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον Γερμανό στράικερ, τονίζοντας πως σύντομα θα επανέλθει στα γκολ.

«Δεν ανησυχώ καθόλου. Κάθε επιθετικός θέλει να σκοράρει γκολ και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Τίμο ήταν και είναι μία εξαιρετική μεταγραφή για εμάς, δεδομένου του πρότερου αγωνιστικού του βίου.

Δεν παύει, όμως, να είναι ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε σε ένα καινούργιο πρωτάθλημα και πρέπει να βρει χρόνο για να εξοικειωθεί με τις συνθήκες του. Νομίζω είναι υπερβολικά τα όσα ακούγονται για τον Timo. Βοηθάει πολύ την ομάδα σε όλους τους τομείς. Όσο συνεχίζει να δουλεύει τόσο σκληρά, είμαι σίγουρος πως οι κόποι του θα ανταμειφθούν και θα αρχίσει να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα συνεχώς».

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα