«Ο Σαλάχ δεν είναι χαρούμενος, η Λίβερπουλ σκέφτεται να τον πουλήσει»

«Ο Σαλάχ δεν είναι χαρούμενος, η Λίβερπουλ σκέφτεται να τον πουλήσει»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
«Ο Σαλάχ δεν είναι χαρούμενος, η Λίβερπουλ σκέφτεται να τον πουλήσει»

bet365

Πρώην διεθνής Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής και - όπως λέει - πολύ φίλος του Σαλάχ, δηλώνει ότι ο σταρ των «reds» δεν είναι χαρούμενος στο Μέρσισαϊντ με το σύλλογο να θέλει να τον πουλήσει.

Ο Μοχάμεντ Αμπουτρίκα μια ταραχώδης προσωπικότητα του ποδοσφαίρου της Αιγύπτου... βάζει φωτιές με τις δηλώσεις του όσον αφορά στο μέλλον του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής είπε ότι ο Μο δεν περνάει πλέον καλά στο Άνφιλντ κι η Λίβερπουλ σκέφτεται την πώλησή του.

«Ξέρω ότι ο Σαλάχ δεν είναι χαρούμενος στη Λίβερπουλ, μου είπε τους λόγους που δεν είναι χαρούμενος αλλά είναι μυστικό δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτό δημοσίως.

Ενας από τους λόγους είναι ότι δεν ήταν αρχηγός στο ματς με τη Μίντιλαντ», είπε αρχικά ο Αμπουτρίκα και συνέχισε:

«Εάν ο Σαλάχ ήταν παίκτης της Μπαρτσελόνα ή της Ρεάλ Μαδρίτης και έπαιζε σ' αυτό το επίπεδο, θα είχε πάρει την Χρυσή Μπάλα».

«Κατά τη γνώμη μου, η Λίβερπουλ σκέφτεται να πουλήσει τον Σαλάχ για οικονομικούς λόγους.

Δεν έχω καμία επιρροή στις αποφάσεις του, είναι φίλος και αδελφός μου και είναι αρκετά έξυπνος για να γνωρίζει τι είναι καλύτερο για αυτόν», πρόσθεσε ο 42χρονος.

Ο Αμπουτρίκα, είναι 105 φορές διεθνής με την Αίγυπτο, κατέκτησε δύο Κύπελλα Εθνών Αφρικής, πέντε Champions League της ηπείρου, επτά πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και έξι Super Cups με τη φανέλα της Αλ Αχλί.

Αποσύρθηκε από τη δράση το 2013, αλλά το 2017, σε ηλικία 38 ετών, κατηγορήθηκε για τη χρηματοδότηση της ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης, «Αδελφοί Μουσουλμάνοι».

Το 2014 αρνήθηκε την πρόσκληση σε φιλικό του Πάπα Φραγκίσκου λόγω της συμμετοχής του Μπεναγιούν. «Αρνούμαι, αυτή την πρόσκληση, λόγω της συμμετοχής της σιωνιστικής οντότητας. Πρέπει να δώσουμε, ένα παράδειγμα στη νέα γενιά», είχε πει ο ίδιος.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα