Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς: Ιστορικό διπλό «χτύπημα» ΜακΤόμινεϊ στα πρώτα τρία λεπτά! (vid)

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς: Ιστορικό διπλό «χτύπημα» ΜακΤόμινεϊ στα πρώτα τρία λεπτά! (vid)

bet365

Ονειρεμένο ξεκίνημα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ κόντρα στη Λιντς, με τον Σκωτσέζο μέσο να γίνεται ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που σκοράρει δύο γκολ στα πρώτα τρία λεπτά του αγώνα!

Σε όλο το 2020, ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ είχε σκοράρει μόλις μία φορά σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η Λιντς, βέβαια, θα έχει να θυμάται από δω και στο εξής πως ο Σκωτσέζος χαφ την «πλήγωσε» εις διπλούν πριν καν συμπληρωθούν 3 λεπτά στο ματς!

Ο 24χρονος μέσος σημείωσε ανεπανάληπτο ξεκίνημα, έδωσε σε χρόνο-ρεκόρ προβάδισμα δύο τερμάτων στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πρώτα στο 2’ με υπέροχο σουτ και έπειτα στο 3’ με σούπερ τελείωμα μέσα στην περιοχή, γράφοντας ιστορία: Ποτέ κανείς στο παρελθόν της Premier League δεν είχε βρει δύο φορές δίχτυα στο πρώτο τρίλεπτο της αναμέτρησης!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα