Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Νίκη ουσίας και... ανεβαίνει! (vid)

Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Νίκη ουσίας και... ανεβαίνει! (vid)

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να μην εντυπωσίασε στο St. Mary's, ωστόσο πήρε αυτό που ήθελε, αφού επικράτησε 1-0 της Σαουθάμπτον. Στο -8 από τη Λίβερπουλ, αλλά με ματς λιγότερο!

Η Μάντσεστερ αντέδρασε στην ισοπαλία - σοκ με τη Γουέστ Μπρομ, επικράτησε 1-0 της Σαουθάμπτον στο St. Mary's και βρέθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας και με ματς λιγότερο. Η Σίτι δεν έλαμψε με την εικόνα της, έκανε όμως αυτό που έπρεπε, σκόραρε νωρίς, ήταν εξαιρετική αμυντικά στο β' μέρος κι αν ήταν και πιο ψύχραιμη στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλο τέρμα. Οι «Αγιοι» το πάλεψαν μετά το γκολ που δέχθηκαν, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι...

Η Σίτι μετά το αρχικό νωθρό ξεκίνημα, άσκησε πίεση στη Σαουθάμπτον, κυκλοφορούσε καλύτερα τη μπάλα και στο 15' είχε την πρώτη καλή φάση, όταν ο Ρόδρι βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα ήρθε το γκολ για τους Πολίτες. Η Σίτι αποτύπωσε στο χορτάρι πόσο απλό είναι το ποδόσφαιρο, Σίλβα και Ντε Μπρόινε συνδυάστηκαν υπέροχα και ο Στέρλινγκ με υπέροχο πλασέ από πάσα του Βέλγου πέτυχε το 1-0. Ηταν η 15η ασίστ του Ντε Μπρόινε στο 2020, προσωπικό ρεκόρ για τον σταρ της Σίτι. Η Σαουθάμπτον έβγαλε αντίδραση και στο 21' θα μπορούσε να ισοφαρίσει, αλλά ο Ινγκς δεν κατάφερε να σκοράρει. Οι «Αγιοι» πατούσαν καλύτερα, η Μάντσεστερ δεν είχε λύσεις και οι γηπεδούχοι είχαν καλές προσπάθειες με Βέστεργκααρντ στο 29'και με Άνταμς στο 34', χωρίς όμως να σκοράρουν.

Δυνατό ξεκίνημα στην επανάληψη για την ομάδα του Γκουαρδιόλα και σε δέκα λεπτά είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 47' το διαφώνιο του Τόρες πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 54' το τελείωμα του Σίλβα από την πάσα του Ντε Μπρόινε ήταν κάκιστο. Ο ρυθμός έπεσε μετά το 60', η Σαουθάμπτον είχε την κατοχή, αλλά όχι και τον τρόπο να φανεί απειλητική για την αντίπαλη εστία. Η είσοδος του Μαχρέζ έκανε τους φιλοξενούμενους πιο επικίνδυνους και ο Γκουντογκάν στο 78' είδε τον ΜακΚάρθι να κάνει εξαιρετική επέμβαση. Η Σίτι ήταν εξαιρετική αμυντικά, οι «Αγιοι» δεν μπορούσαν να απειλήσουν και η ομάδα του Πεπ ήταν αυτή που είχε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις ο Μαχρέζ σε δυο περιπτώσεις δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Σαουθάμπτον (Ραλφ Χάζενχουλτ): ΜακΚάρθι, Μπέρτραντ, Βέστεργκααρντ, Μπέντναρεκ, Γουόκερ - Πίτερς, Ρομέου, Γουόρντ - Πράουζ, Τζένεπο (59΄Ρέντμοντ), Γουόλκοτ, Ινγκς (41' Τέλα), Ανταμς (82' Ν'Λουντουλού)

Μαν. Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Μοράες, Γουόκερ, Κανσέλο, Στόουνς, Ντίας, Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε, Σίλβα, Ρόδρι, Στέρλινγκ, Τόρες (72' Μαχρέζ)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE TOY ΑΓΩΝΑ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα