Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ: Μανέ και Φιρμίνο «κλειδώνουν» τη νίκη από το ημίχρονο (vids)

Κώστας Τόπας
Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ: Μανέ και Φιρμίνο «κλειδώνουν» τη νίκη από το ημίχρονο (vids)

bet365

Ο Σαντιό Μανέ συνέχισε την... παράδοση που έχει απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και πέτυχε το 2-0 για την Λίβερπουλ στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Φιρμίνο σκόραρε για το 3-0.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Μπορεί η Κρίσταλ Πάλας να είχε το πάνω χέρι μετά το γκολ που δέχθηκε από τον Μιναμίνο στο 3', ωστόσο η Λίβερπουλ κατάφερε στην δεύτερη της φάση στο ματς να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Σαντιό Μανέ.

Μετά από κάθετη πάσα του Φιρμίνο, ο Σενεγαλέζος έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή και εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, νικώντας με αυτόν τον τρόπο τον Γκουάιτα. Ο Σενεγαλέζος με αυτόν τον τρόπο έφτασε τα 10 γκολ σε 12 εμφανίσεις κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Το γκολ του Μανέ επηρέασε τους γηπεδούχους που είδαν λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημίχρονου να παραβιάζεται για τρίτη φορά η εστία τους.

Ο Ρόμπερτσον έβγαλε με εξαιρετική σέντρα στον Φιρμίνο και ο Βραζιλιάνος για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα