Μουρίνιο: «Δεν ξέρω τι άλλο έπρεπε να κάνει ο Φλικ για να αναδειχθεί ο κορυφαίος προπονητής, ήταν άδικο αποτέλεσμα»

Κώστας Τόπας
Μουρίνιο: «Δεν ξέρω τι άλλο έπρεπε να κάνει ο Φλικ για να αναδειχθεί ο κορυφαίος προπονητής, ήταν άδικο αποτέλεσμα»

bet365

Αδικο χαρακτήρισε ο Ζοσέ Μουρίνιο, το αποτέλεσμα του βραβείου για τον καλύτερο προπονητή από την FIFA, το οποίο δόθηκε στον τεχνικός της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ, καθώς όπως τόνισε αυτό έπρεπε να απονεμηθεί στον Χάνσι Φλικ

Μπορεί ο Χάνσι Φλικ να κατέκτησε τα... πάντα με την Μπάγερν Μονάχου (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions League, Σούπερ Καπ Γερμανίας και Ευρώπης) ωστόσο στο τέλος είδε τον Γιούργκεν Κλοπ να χαμογελά καθώς αυτός αναδείχθηκε ο κορυφαίος προπονητής από την FIFA.

Το αποτέλεσμα φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο κάνοντας λόγο για ξεκάθαρη αδικία προς τον Γερμανό τεχνικό, τονίζοντας πως έπρεπε ο τίτλος να πάει στον τεχνικό των Βαυαρών.

«Πιστεύω πως η μόνη ελπίδα για τον Φλικ να πάρει το βραβείο, ήταν να βρει η Μπάγερν άλλες 2-3 διοργανώσεις και να τις κατακτήσει! Αν κερδίσει 7 τίτλους σε μια σεζόν, ίσως τότε του δώσουν το βραβείο. Κέρδισε τα πάντα, όμως δεν του αναγνωρίστηκε. Είναι πολύ άδικο για εκείνον αυτό που συνέβη, καθώς δεν θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι καλύτερο», τόνισε χαρακτηριστικά ο «Special One».

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα