Σαλάχ: «Θέλω να σπάσω όλα τα ρεκόρ με την Λίβερπουλ»

Κώστας Τόπας
Σαλάχ: «Θέλω να σπάσω όλα τα ρεκόρ με την Λίβερπουλ»

bet365

Για το μέλλον του, τους στόχους που έχει με την Λίβερπουλ αλλά και για τους Μέσι-Ρονάλντο μίλησε ο Μοχάμεντ Σαλάχ σε συνέντευξή του σε ισπανικό Μέσο.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «AS», τόνισε πως κύριος στόχος του είναι η φετινή κατάκτηση της Premier League αλλά και του Champions League, όπως επίσης αναφέρθηκε και στο μέλλον του στους «Reds», τονίζοντας πως όλα παραμένουν ανοιχτά.

«Είναι μία δύσκολη ερώτηση, αλλά τώρα μπορώ να πω ότι όλα είναι στα χέρια της ομάδας. Φυσικά θέλω να σπάσω ρεκόρ εδώ και να επαναλάβω όλα τα ρεκόρ της ομάδας. Όμως τα πάντα είναι στα χέρια της ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μοχάμεντ Σαλάχ ενώ για το αν βλέπει τον εαυτό του στη Ρεάλ ή στην Μπαρτσελόνα στο άμεσο μέλλον απάντησε:

«Θεωρώ ότι η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα είναι δύο κορυφαίες ομάδες. Ποιος ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην κατάκτηση της Premier League και του Champions League με την Λίβερπουλ ξανά».

Μεταξύ άλλων ο 28χρονος άσος αναφέρθηκε και στους Λιονέλ Μέσι-Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είναι δύσκολο να πεις ποιος θα τους διαδεχθεί. Υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες, αλλά αυτό που έκαναν για το ποδόσφαιρο είναι απίθανο. Ναι, το όνομά σου μπορεί να αναφερθεί, αλλά θεωρώ ότι αυτό που έκαναν για το ποδόσφαιρο ήταν σπουδαίο».

Ενώ για το αν θεωρεί τον εαυτό του έναν από τους καλύτερους παίκτες δήλωσε: «Ναι φυσικά. Όταν κοιτάζω τι έχω κάνει στην καριέρα μου, θέλω να νιώθω ότι έχω πετύχει κάτι σημαντικό. Γι' αυτό θέλω να δίνω το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι και κάθε χρόνο για την ομάδα και τον εαυτό μου».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα