Κλοπ: «Ο Μουρίνιο έκανε την Τότεναμ... μηχανή νικών»

Κώστας Ζάλιαρης
Κλοπ: «Ο Μουρίνιο έκανε την Τότεναμ... μηχανή νικών»

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με τρομερά λόγια για την προπονητική ικανότητα του Ζοσέ Μουρίνιο και τόνισε πως δεν τον εκπλήσσει καθόλου η παρουσία της Τότεναμ στην κορυφή της Premier League.

Ο τεχνικός των «κόκκινων» μίλησε ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης της Τετάρτης στο «Άνφιλντ» απέναντι στα «σπιρούνια», στο ματς που έχει μετατραπεί αυτή τη στιγμή σε... ντέρμπι κορυφής και πέρα από τον σεβασμό προς τον αντίπαλο, εξήρε την δουλειά του Ζοσέ Μουρίνιο στο λονδρέζικο κλαμπ.

«Δεν με εκπλήσσει αυτό που έχει κάνει ο Μουρίνιο στην Τότεναμ. Είναι εντυπωσιακό αυτό που έχει κάνει και η ομάδα του με τον τρόπο που αγωνίζεται τη φετινή σεζόν έχει γίνει μια... μηχανή που παίρνει νίκες. Έτσι ακριβώς είναι.

Ακόμα κι αν εμείς καταφέρουμε να περιορίσουμε τον Κέιν και τον Σον υπάρχουν τόσοι άλλοι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές όπως ο Μπέργκβαϊν ή ο Ντομπελέ. Επίσης οι Λο Σέλσο, Σισοκό και Χόιμπιεργκ δουλεύουμε τρομερά στον άξονα».

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα