Γκουαρδιόλα: «Η Άρσεναλ δεν έχει καλύτερο προπονητή από τον Αρτέτα» (vid)

Κώστας Τόπας
Γκουαρδιόλα: «Η Άρσεναλ δεν έχει καλύτερο προπονητή από τον Αρτέτα» (vid)

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα για τον τεχνικό της Αρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα υποστηρίζοντας ότι οι «κανονιέρηδες» δεν μπορούν να βρουν καλύτερο προπονητή.

Ο Μικέλ Αρτέτα, βρίσκεται υπό πίεση στην Άρσεναλ, μιας και αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, ούσα στην 15η θέση της βαθμολογίας.

Παρ' όλα αυτά ο Πεπ Γκουαρδιόλα, θέλησε να υπερασπιστεί τον πρώην βοηθό του στον πάγκο της Σίτι, τονίζοντας πως είναι ο ιδανικός προπονητής που μπορεί να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο τιμόνι της ομάδας του Λονδίνου.

«Η Άρσεναλ δεν έχει καλύτερο προπονητή να ηγηθεί αυτής της ομάδας φέτος και του χρόνου. Δεν χρειάζεται να δώσω δημόσια την υποστήριξή μου, γιατί την έχει και ξέρει ότι την έχει. Είναι ένας εκ των καλύτερων προπονητών που έχω δουλέψει μαζί και το έχω δει άμεσα. Είμαι σίγουρος ότι θα το ανατρέψει και θα κάνει αυτό που όλοι περιμένουν. Αλλά καμιά φορά, όταν ένας σύλλογος έρχεται από μία κακή περίοδο, χρειάζεται χρόνο. Αν ήμουν μέλος της διοίκησης της Arsenal, θα έλεγα πως δεν έχω αμφιβολίες για την ποιότητα και την αξία του να βάλει την Αρσεναλ ξανά στις θέσεις που αξίζει να είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «Πολιτών».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα