Κέιν – Τότεναμ: Τα γκολ του κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)

Gazzetta team
Κέιν – Τότεναμ: Τα γκολ του κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)

bet365

Ο Χάρι Κέιν ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει ξανά τη Λίβερπουλ, αυτή τη φορά στο πολυαναμενόμενο ντέρμπι πρωτοπόρων (16/12, 22:00, Cosmotesport1) και έχει οδηγό τα 6 γκολ σε 11 αναμετρήσεις που έχει σκοράρει στο παρελθόν κόντρα στους Reds.

Είναι μόλις ο 3ος παίκτης που έχει ξεπεράσει το όριο των 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, μετά τους Λεβαντόφσκι-Χάαλαντ. Είναι επίσης ο παίκτης που έχει συμμετάσχει στα περισσότερα γκολ από τα Top-5 πρωταθλήματα. Ο Χάρι Κέιν διανύει απίθανη σεζόν ως τώρα και χάρη στη δική του ορμή και του «διόσκουρου», Χέουνγκ-Μιν Σον, οδηγεί την Τότεναμ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, εκεί που συγκατοικεί με τη Λίβερπουλ. Οι Reds υψώνουν το πιο δύσκολο εμπόδιο στο επερχόμενο ντέρμπι κορυφής (16/12, 22:00), αλλά ο Άγγλος σταρ των Σπερς έχει αποδείξει στο παρελθόν πως έχει τον τρόπο του να σκοράρει σε βάρος τους.

Σε 11 αναμετρήσεις, ο Κέιν έχει βρει δίχτυα 6 φορές κόντρα στους Κόκκινους του Μέρσεϊσαιντ και πλέον, καλείται να διευρύνει τον λογαριασμό του, για να αυξήσει τις πιθανότητες νίκης της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο στο «Άνφιλντ» και να χαρίσει τη μοναξιά της κορυφής.

Δείτε τα γκολ κόντρα στη Λίβερπουλ:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα