Φούλαμ - Λίβερπουλ 1-1: Οι Reds δεν πήραν τα... δώρα! (vid)

Φούλαμ - Λίβερπουλ 1-1: Οι Reds δεν πήραν τα... δώρα! (vid)

bet365

Τι και αν Τότεναμ, Γιουνάιτεντ και Σίτι δεν κέρδισαν, η Λίβερπουλ δεν πήρε τα «δώρα» τους, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός με τη Φούλαμ και η κορυφή της Premier League έχει πάρει... φωτιά!

Η φετινή χρονιά είναι σκέτη... απόλαυση στην Premier League και η κορυφή της δε χωρά μόνο έναν! Τι και αν Τότεναμ, Γιουνάιτεντ και Σίτι δεν κέρδισαν, η Λίβερπουλ τα βρήκε σκούρα στο Λονδίνο και παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην ψυχωμένη Φούλαμ. Mαζί με τους Spurs στην κορυφή και την Τετάρτη οι παίκτες του Κλοπ τους υποδέχονται στο Ανφιλντ. Παράλληλα, μπήκε τέλος στο απίθανο σερί των 18 νικών της Λίβερπουλ κόντρα σε νεοφώτιστες ομάδες. Στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη οι Λονδρέζοι.

Ευκαιρίες, VAR και προβάδισμα η Φούλαμ

H Φούλαμ έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα, μπήκε δυνατά, «εγκλώβισε» τη Λίβερπουλ και άσκησε έντονη πίεση. Αλλωστε, στο πρώτο τέταρτο οι Λονδρέζοι είχαν δυο μεγάλες ευκαιρίες, όμως ο Εντερσον νίκησε ισάριθμες φορές τον Καμπαλέιρο. Ο Πορτογάλος ήταν διαρκής απειλή για τους Reds, που δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις. Στο 17' ο Καμπαλέιρο ανατράπηκε από τον Φαμπίνιο, ωστόσο ο Μάρινερ παρά το γεγονός πως είδε από κοντά τη φάση δεν είδε την παράβαση, προκαλώντας τις σωστές διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, ανάγκαζαν τους «Κόκκινους» σε εύκολα λάθη και στο 25' έχασαν ακόμα μια φάση, αλλά ο Αλισον νίκησε τον Λούκμαν. Ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα ήρθε το γκολ της Φούλαμ, με τον Κόρντομπα - Ριντ να ανοίγει το σκορ με υπέροχο διαγώνιο. Ηταν το 4ο γκολ του Τζαμαϊκανού τη φετινή σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Λίβερπουλ πάτησε περιοχή με προϋποθέσεις στο 35ο λεπτό, ενώ στο 40΄είχε την πρώτη καλή φάση, αλλά ο Μανέ δεν μπόρεσε να σκοράρει με κεφαλιά.

Το... έσωσε με πέναλτι η Λίβερπουλ

Το ξεκίνημα στην επανάληψη είχε δυο μεγάλες επεμβάσεις, του Αλισον στο 46' σε προσπάθεια του Καμπαλέιρο και του Αρεολά στο σουτ του Σαλάχ. H Λίβερπουλ έγινε πιο κινητική μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας και στο 61' είχε τη μεγαλύτερή της φάση, αλλά ο Αρεολά νίκησε τον Χέντερσον. Οι Reds πίεζαν στα τελευταία λεπτά, η είσοδος του Γουίλιαμς έφερε σωστή κυκλοφορία, όμως η ισοφάριση ήρθε από την άσπρη βούλα στο 79'. Ο Βαϊνάλντουμ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καμαρά και ο Σαλάχ εκτέλεσε εύστοχα διαμορφώνοντας το 1-1. Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε τη Λίβερπουλ να πιέζει ασφυκτικά, αλλά η Φούλαμ είχε τον τρόπο να κρατήσει το βαθμό και να πάρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα… ψυχολογίας!

Φούλαμ (Σκοτ Πάρκερ): Αρεολά, Αντερσεν, Αϊνά, Ανταραμπίγιο, Ρόμπινσον, Λεμινά (80' Ριντ), Κόρντοβα - Ριντ, Λόφτους Τσικ (74' Καμαρά), Ανγκισά, Καμπαλέιρο, Λούκμαν (88' Μπράιαν)

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Μάτιπ (46' Μιναμίνο), Ρόμπερτσον, Αρνολντ (68' Γουίλιαμς), Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τζόουνς, Φιρμίνο, Σαλάχ (84' Οριγκί), Μανέ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΦΟΥΛΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα