Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ 1-1: Φρένο από τους Αετούς (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ 1-1: Φρένο από τους Αετούς (vid)

bet365

Η Κρίσταλ Πάλας βρήκε τον τρόπο να σταματήσει (1-1) την επέλαση της Τότεναμ, η οποία βέβαια παραμένει αήττητη για 11 αγωνιστικές στην Premier League.

Η Τότεναμ ηττήθηκε την 1η αγωνιστική από την Εβερτον και έκτοτε δεν έχει φύγει ξανά με σκυμμένο κεφάλι σε ματς της Premier League. Αυτό στο παρελθόν θα ήταν άκρως ικανοποιητικό για τους Spurs, οι οποίοι ωστόσο, έχουν πλέον άλλες φιλοδοξίες στη φετινή σεζόν. Καθώς... τρώγοντας έρχεται η όρεξη, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δεν μπορεί να αισθάνεται χαρούμενη με το ισόπαλο 1-1 στο “Σέλχαρστ Παρκ” κόντρα στην ανταγωνιστική Κρίσταλ Πάλας.

Ηταν αναμενόμενος ο υψηλός βαθμός δυσκολίας απέναντι σε μία επικίνδυνη αντίπαλο κι αυτό επιβεβαιώθηκε στο χορτάρι. Ο Κέιν με μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον Γκουαΐτα (23'), ο οποίος έκανε λάθος εκτίμηση και δέχτηκε ένα απρόσμενο γκολ. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Εζέ (43') και ισοφάρισαν στο 81', όταν σε φάση διαρκείας ο Γιορίς έχασε την μπάλα και ο Σλουπ το έβαλε με κοντινή προβολή. Στο φινάλε ο Γκουαΐτα εξιλεώθηκε για το λάθος του με εκπληκτική επέμβαση και άφησε την Τότεναμ με έναν βαθμό μόνη έστω και προσωρινά στην κορυφή...

Κρίσταλ Πάλας (Ρόι Χόντσον): Γκουαΐτα, Κέιχιλ, Κουγιατέ, Σλουπ, Φαν Ανχολτ, Κλάιν, ΜακΑρθουρ, Μιλιβόγιεβιτς (73' Ρίντεβαλντ), Εζέ (89' Τάουνσεντ), Ζαχά, Μπεντέκε

Τότεναμ (Ζοσέ Μουρίνιο): Γιορίς, Αλντερβαϊρελντ, Ντάιερ, Ρεγκιλόν (84' Ντέιβις), Οριέ, Σισοκό, Χόιμπιεργκ, Ντομπελέ (67' Λο Σέλσο), Μπέργκβαϊν (85' Ντέλε Αλι), Σον, Κέιν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα