Κλοπ: «Για τον Άρνολντ σημαίνει πάρα πολλά το να είναι αρχηγός»

Κλοπ: «Για τον Άρνολντ σημαίνει πάρα πολλά το να είναι αρχηγός»

Κώστας Τόπας
Κλοπ: «Για τον Άρνολντ σημαίνει πάρα πολλά το να είναι αρχηγός»

bet365

Ο Αλεξάντερ – Άρνολντ χρίστηκε αρχηγός της πρώτης ομάδας της Λίβερπουλ, για πρώτη φορά στην καριέρα του, στο ματς με την Μίντιλαντ και ο Γιούργκεν Κλοπ, εξήγησε το πόσο σημαντικό ήταν γι' αυτόν.

Ο 22χρονος δεξιός οπισθοφύλακας φόρεσε σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο των «Reds» και είδε ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά του να παίρνει σάρκα και οστά.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, λίγες ώρες πριν το ματς με την Φούλαμ μίλησε για τον Αρνολντ τονίζοντας το πόσο σημαντικό ήταν για εκείνον να χριστεί αρχηγός της ομάδας.

«Έχω πει πολλές φορές πως οι Γερμανοί με τους Άγγλους έχουν πολλές ομοιότητες. Έχουμε όμως και διαφορές, όπως το πως βλέπουν εδώ (Αγγλία) οι άνθρωποι το να είσαι αρχηγός. Προσπαθώ όμως να το καταλάβω, ακόμη και αν έχω μάθει τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Το σημαντικότερο δεν είναι το να φοράς το περιβραχιόνιο, αλλά το πως συμπεριφέρεσαι στους γύρω σου. Ο Τρεντ είναι κάποιος που θα συνηθίσει αυτόν τον ρόλο στο μέλλον.

Συνειδητοποίησα πόσα πολλά σημαίνει για εκείνον, όταν του είπα πως θα είναι αρχηγός. Αυτό ήταν καλό και θα είναι ένας ρόλος που θα έχει και στο μέλλον, όταν άλλοι παίκτες τελειώσουν τις καριέρες του και τέτοια πράγματα. Προετοιμάζει ήδη τον εαυτό του για αυτό. Στο μέλλον θα είναι το πρόσωπο αυτού του συλλόγου, μαζί με ορισμένους άλλους. Αυτό είναι πολύ ωραίο. Ήμουν πολύ χαρούμενος που πήρα τη συγκεκριμένη απόφαση, μόλις κατάλαβα πόσα πολλά σημαίνει για εκείνον. Η απόφαση ήταν λογική, λόγω των χρόνων που βρίσκεται στην ομάδα».

Διαβάστε επίσης:

PREMIER LEAGUE NEWS FEED