Μπέντνερ: «Είχα βρίσει τον Βενγκέρ για να με διώξει από την Άρσεναλ»

Μπέντνερ: «Είχα βρίσει τον Βενγκέρ για να με διώξει από την Άρσεναλ»

Κώστας Τόπας
Μπέντνερ: «Είχα βρίσει τον Βενγκέρ για να με διώξει από την Άρσεναλ»

bet365

Μια ιστορία από τα παλιά θυμήθηκε ο Νίκλας Μπέντνερ, λέγοντας πως το 2013 έβρισε τον Αρσέν Βενγκέρ, προκειμένου να τον διώξει από την Άρσεναλ.

Μιλώντας στο «Four Four Two», ο Δανός μέσος αποκάλυψε πως το 2013 εξύβρισε τον Αρσέν Βενγκέρ, προκειμένου να προκαλέσει τον Αλσατό προπονητή και να τον απομακρύνει από την Αρσεναλ.

Ο λόγος ήταν ότι ο Μπέντνερ, επιστρέφοντας από δανεισμό στην Γιουβέντους, ήθελε να μεταγραφεί στην Κρίσταλ Πάλας, που είχε καταθέσει πρόταση για την απόκτησή. του. Ωστόσο, ο Βενγκέρ είχε βάλει «στοπ» στην μεταγραφή του θέλοντας να τον έχει στη διάθεσή του στο ρόστερ των «κανονιέρηδων».

«Ο Βενγκέρ μου τηλεφώνησε και μου είπε: Συγγνώμη, αλλά δεν μπορείς να φύγεις. Τότε αποφάσισα να τον καλέσω στο τηλέφωνο και να τον βρίσω, ώστε να αναγκασθεί να με διώξει. Όμως η προσπάθειά μου δεν είχε αποτέλεσμα και μου εξήγησε ότι έμεινα για το καλό του συλλόγου. Ήταν δύσκολο να συζητήσουμε μαζί. Αυτή είναι η μόνη φορά που είχαμε μια έντονη συζήτηση. Τον υπόλοιπο χρόνο, μόνο αυτός μου φώναζε».

Ετσι και έμεινε και την επόμενη χρονιά ο Μπέντνερ σημείωσε δύο γκολ σε 14 συμμετοχές πριν αποχωρήσει για την Βόλφσμπουργκ και εν συνεχεία για την Νότιγχαμ Φόρεστ, την Ρόζενμποργκ και την Κοπεγχάγη.

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα