Μουρίνιο: «Άλλη μια εβδομάδα στην κορυφή»! (vid)

Μουρίνιο: «Άλλη μια εβδομάδα στην κορυφή»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μουρίνιο: «Άλλη μια εβδομάδα στην κορυφή»! (vid)

bet365

Η χαρά του Μουρίνιο ήταν αδύνατο να κρυφτεί μετά το 2-0 της Τότεναμ επί της Άρσεναλ, την παραμονή της ομάδας του στην κορυφή και το πόσο απρόβλεπτη μπορεί να είναι η Πρέμιερ Λιγκ.
Τα δεδομένα αλλάζουν κάθε λεπτό, με το Edit My Bet* της bwin ισχύει το ίδιο τώρα και για το στοίχημά σου! |21+ (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται ότι απόλαυσε τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου με τα γκολ των Σον και Κέιν, τα «σπιρούνια» έστω και με αβαντάζ στην ισοβαθμία με τη Λίβερπουλ είναι εκείνα που καταλαμβάνουν την πρώτη θέση της βαθμολογίας και ο «Μου» ανέφερε:

«Το θέμα είναι ότι το αμέσως επόμενο ματς είναι με την Πάλας και δεν ξέρει κανείς τι θα κάνουμε! Πήραμε εφτά βαθμούς από τρία σερί παιχνίδια...

Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, απολαμβάνουμε την κατάσταση, πιστεύω ότι ο κόσμος που ήρθε και όσοι μας παρακολούθησαν από το σπίτι το απολαμβάνουν και γι' άλλη μια εβδομάδα θα είμαστε στην κορυφή οπότε έχει πλάκα»!

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα