Τότεναμ – Άρσεναλ: Ασύλληπτο «curler» του Σον και 1-0 (vid)

Gazzetta team
Τότεναμ – Άρσεναλ: Ασύλληπτο «curler» του Σον και 1-0 (vid)

bet365

Κούρσα από το κέντρο, ονειρεμένο τελείωμα με απίθανη σιγουριά και «τρελά» φάλτσα και το 1-0 του Χέουνγκ-Μιν Σον στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου είναι γεγονός, στην 30η συνεργασία του Νοτιοκορεάτη με τον Χάρι Κέιν στην Premier League.

Η συνεργασία που έγινε… λατρεία ανάμεσα σε Χέουνγκ-Μιν Σον και Χάρι Κέιν τη φετινή σεζόν, εμφανίστηκε ξανά στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου για την Τότεναμ. Μόνο που αυτή τη φορά, η συνεισφορά του Κέιν είναι τυπική. Ο Νοτιοκορεάτης έφτιαξε μόνος του ένα αριστούργημα, σκόραρε με αδιανόητο «curler» στην κίνησή του από τα αριστερά, έχοντας ξεκινήσει την κούρσα πίσω από το κέντρο κι ισοφάρισε σε γκολ ολόκληρη την... Άρσεναλ (10-10).

Ακόμη κι έτσι, όμως, η ασίστ του Κέιν καταγράφηκε κανονικά και με τον νόμο, ανεβάζοντάς τους ένα γκολ πιο ψηλά προς το απόλυτο δίδυμο στην ιστορία της Premier League. Με το 30ο γκολ στο οποίο συνεργάζονται σε δημιουργία-εκτέλεση στην καριέρα τους και 10ο τη φετινή σεζόν (8 γκολ ο Σον, 2 ο Κέιν), απέχουν μόλις 6 από το θρυλικό ντουέτο των Λάμπαρντ-Ντρογκμπά κι έτσι όπως συνεχίζουν, το πιο πιθανό είναι σπάσουν το ρεκόρ τους ακόμη και στην τρέχουσα περίοδο.

Παράλληλα, ο Νοτιοκορεάτης έγινε ο τρίτος παίκτης στην ιστορία των Σπερς που σκοράρει 10+ γκολ σε 5 διαδοχικές σεζόν, μετά τον Χάρι Κέιν και παλαιότερα, τον Ρόμπι Κιν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα