Κλοπ: «Φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου είναι η Τσέλσι»

Κώστας Τόπας
Κλοπ: «Φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου είναι η Τσέλσι»

bet365

Την Τσέλσι έχρισε ως φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, ο Γιούργκεν Κλοπ, τονίζοντας πως αυτή τη χρονική στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Premier League.

Το καλοκαίρι, η Τσέλσι επένδυσε αρκετά χρήματα προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της. Αυτή η επένδυση στις αρχές του πρωταθλήματος δεν είχε ικανοποιήσεις τους ανθρώπους του συλλόγου, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου οι «μπλε» έχουν αρχίσει και βρίσκουν τα πατήματά τους, παίρνοντας θετικά αποτελέσματα.

Μάλιστα, έχουν καταφέρει να σκαρφαλώσουν στην πρώτη θέση, με 22 βαθμούς και έτσι σύμφωνα με την Γιούργκεν Κλοπ, αποτελούν φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Premier League.

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, σε πρόσφατη συνέντευξή του, τόνισε πως τόσο η ομάδα του όσο και καμία άλλη ομάδα του πρωταθλήματος δεν μπορεί να κοντράρει την φορμαρισμένη Τσέλσι.

«Δεν νιώθω πως αυτή τη στιγμή κυνηγάμε κάποιον ή πως μας κυνηγάει κάποιος. Αυτό που βλέπω είναι πως η Τότεναμ τα πηγαίνει πολύ καλά και πως η Τσέλσι τη δεδομένη στιγμή δείχνει να είναι το φαβορί, γιατί έχει το μεγαλύτερο ρόστερ με εξαιρετικούς παίκτες και παίζει ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή εκείνοι είναι απόλυτα μέσα στη μάχη και μπορούν να γυρίζουν τα παιχνίδια με έναν απίστευτο τρόπο. Αυτό ισχύει. Τους παρακολουθούμε λίγο, αλλά δεν τους κυνηγάμε.

Τους αντιμετωπίζουμε, μόνο όταν τους αντιμετωπίζουμε και αυτός είναι ο τρόπος που προσεγγίζαμε και πέρυσι τους αγώνες. Η πίεση υπάρχει, αλλά έχει να κάνει με εσένα. Η πίεση υπάρχει, για να κερδίσουμε τον αγώνα και θέλουμε να κερδίσουμε την Γουλβς.

Εμείς αυτό το Σαββατοκύριακο παίζουμε με την Γουλβς και μόνο με την Γουλβς, οπότε όλοι οι άλλοι μπορούν να παίξουν μεταξύ τους και να πάρουν βαθμούς. Πάντα έτσι είναι. Είναι νωρίς, για να σκεφτούμε ποιος προηγείται ή ποιος περνάει ποιον. Αυτή είναι η κατάσταση.

Το έχω ξαναπεί, στη φετινή σεζόν δεν μπορούμε να θέσουμε έναν στόχο και να πάμε για αυτόν, αλλά να τα βγάλουμε πέρα και να παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.

Ο στόχος μας είναι να είμαστε κάθε Σαββατοκύριακο συγκεντρωμένοι στον αγώνα και στον επόμενο μας αντίπαλο, αλλά όχι για τα άλλα αποτελέσματα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα