Ζιρού - Τσέλσι: Τα Top-5 κορυφαία γκολ στους Μπλε (vid)

Gazzetta team
Ζιρού - Τσέλσι: Τα Top-5 κορυφαία γκολ στους Μπλε (vid)

bet365

Ο Ολιβιέ Ζιρού έκλεψε τις εντυπώσεις με το τέλειο καρέ τερμάτων κόντρα στη Σεβίλλη, αποδεικνύοντας ότι παραμένει σταθερή αξία ανάμεσα στον ανταγωνισμό των φορ της Τσέλσι κι αυτά είναι τα κορυφαία πέντε γκολ της καριέρας του στους Μπλε.

Το απόλυτο, «γηραιότερο» καρέ με το οποίο ο Ολιβιέ Ζιρού διέλυσε μόνος του τη Σεβίλλη, μοιάζει να είναι η κορυφή του παγόβουνου για τον πιο υπερτιμημένο υποτιμημένο στράικερ της Ευρώπης.

Ο ορκισμένος να δίνει απαντήσεις, Γάλλος στράικερ, απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι σταθερή αξία στους Μπλε, παρά τον δεδομένο ανταγωνισμό με τον Τόμας Βέρνερ και τον Τάμι Έιμπραχαμ. Στο παρελθόν, άλλωστε, πριν εμφανιστούν τα νεαρά αστέρια στο σύνολο του Φρανκ Λάμπαρντ, ο ίδιος ήταν εκείνος που συνήθισε να «βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά», όπως είχε κάνει και στον τελικό του Europa League το 2019, κόντρα, μάλιστα, στην πρώην του ομάδα, Άρσεναλ. Αυτό το γκολ, ανήκει στα 5 σπουδαιότερα που έχει πετύχει ο Γάλλος με τη φανέλα των Μπλε του Λονδίνου, τα οποία και μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα