Γουέστ Χαμ - Άστον Βίλα 2-1: Κάνει «φούσκες» στην πεντάδα! (vid)

Gazzetta team
Γουέστ Χαμ - Άστον Βίλα 2-1: Κάνει «φούσκες» στην πεντάδα! (vid)

bet365

Δεν ήταν καλύτερη, αλλά η Γουέστ Χαμ είχε τον τρόπο της να σταματήσει το εκτός έδρας σερί της Άστον Βίλα (2-1) και να εκτοξευτεί στην 5η θέση και το -4 από την κορυφή! Μοιραίος Γουότκινς με χαμένο πέναλτι κι ακυρωθέν γκολ στο 90+3'.

Η μαεστρία με την οποία η Άστον Βίλα μεταμορφωνόταν από «ασχημόπαπο» του Μπέρμιγχαμ, σε «κύκνο» όποτε αγωνιζόταν εκτός έδρας το τελευταίο διάστημα, δεν τρόμαξε τη Γουέστ Χαμ.

Τα Σφυριά του Ντέιβιντ Μόγιες μπορεί να δέχθηκαν πολλές τελικές, ήταν όμως σούπερ αποτελεσματικοί στις δικές τους: δύο σουτ εντός εστίας, δύο γκολ και με κυνικό τρόπο τιμώρησαν τους Χωριάτες, οι οποίοι έχασαν μέσα από τα χέρια τους την ισοφάριση στο 90+3’, όταν το VAR ακύρωσε για χιλιοστά το γκολ του μοιραίου, Όλι Γουότκινς (είχε και χαμένο πέναλτι στο 74’).

Ο Ογκμπόνα έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους μόλις στο 2’, ο Γκρίλις ισοφάρισε άμεσα με το 5ο φετινό γκολ της Βίλα εκτός περιοχής (τα περισσότερα στην Premier League), αλλά ο Μπόουεν που έδωσε την ασίστ στο 1-0 έγραψε ο ίδιος το 2-1 με την έναρξη του 2ου μέρους.

Έτσι, οι Λονδρέζοι ανέβηκαν στην 5η θέση και τους 17 βαθμούς (το 2ο καλύτερο ξεκίνημά τους στην PL μετά το 2015-16), ισόβαθμοι αλλά με αβαντάζ στη «συγκατοίκηση» με Σαουθάμπτον και Γουλβς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα