Λέστερ – Φούλαμ 1-2: Πήρε στο... κυνήγι την Αλεπού (vid)

Gazzetta team
Λέστερ – Φούλαμ 1-2: Πήρε στο... κυνήγι την Αλεπού (vid)

bet365

Η Φούλαμ που μετρούσε μία μόλις νίκη στη σεζόν, έκανε τρελή έκπληξη και πήρε το τρίποντο (1-2) στην έδρα της πολύ κακής Λέστερ, στερώντας της την ευκαιρία να πιάσει κορυφή.

Θεωρητικά φαινόταν εύκολο και απλό. Η Λέστερ θα νικούσε την προτελευταία Φούλαμ και θα έπιανε κορυφή. Συνέβη όμως απρόσμενα το εντελώς αντίθετο. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν τεράστια έκπληξη και πέρασαν με 1-2 από το “King Power”, πανηγυρίζοντας μόλις για δεύτερη φορά στη σεζόν.

Ο Λούκμαν με ωραίο πλασέ στην αντεπίθεση (30') άνοιξε το σκορ και το αφιέρωσε στον αδικοχαμένο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Ο Καβαλέιρο με εύστοχο πέναλτι (38') κλείδωσε το τρίποντο για τους Λονδρέζους, οι οποίοι εάν έχαναν, θα έκαναν το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία τους σε οποιαδήποτε κατηγορία στις 10 πρώτες αγωνιστικές. Τελικά όμως έσωσαν την αρνητική καταγραφή της ιστορίας και αυτό δεν τους το χάλασε το σουτ του Μπαρνς, που μείωσε στο 86'.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα