Κλοπ - Premier League: «Πιέσεις» από το BT Sport για τις επίμαχες δηλώσεις του

Gazzetta team
Κλοπ - Premier League: «Πιέσεις» από το BT Sport για τις επίμαχες δηλώσεις του

bet365

Οι ευθείες βολές του Γιούργκεν Κλοπ στο BT Sport για την μεσημεριανή ζώνη αγώνων έχουν ενοχλήσει τους διοικούντες το δίκτυο, οι οποίοι πιέζουν την Premier League να συμμορφώσει τον Γερμανό τεχνικό.

Η αναμέτρηση της Λίβερπουλ κόντρα στη Μπράιτον, δεδομένου του πώς κύλησε με τις απανωτές αποφάσεις του VAR σε βάρος των Reds, του τραυματισμού του Μίλνερ, αλλά και της κατ' αρχήν ώρας διεξαγωγής, ήταν το απόλυτο πακέτο για να προκαλέσει την «έκρηξη» του Γιούργκεν Κλοπ κατά πάντων στο flash interview που ακολούθησε.

Ο Γερμανός τεχνικός έριξε για ακόμη μια φορά ευθείες βολές προς τους τηλεοπτικούς πάροχους (BT Sport, Sky Sport) για τη μεσημεριανή ζώνη (12:30 ώρα Αγγλίας), γεγονός που έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στα υψηλά κλιμάκια του σταθμού. Κι όπως αναφέρουν οι «Times», οι ιθύνοντες του BT «πιέζουν» την Premier League να επιληφθεί του θέματος και να «συμμαζέψει» τον «Κλόπο», αφού δεν υπάρχει η παραμικρή πρόθεση να καταργηθούν οι μεσημεριανοί αγώνες του πρωταθλήματος.

Το BT Sport πλήρωσε πάνω από 900 εκατ. ευρώ για την επόμενη τετραετία, για τους αγώνες των 12:30 (14:30 ώρα Ελλάδας), με τη συγκεκριμένη ζώνη της Κυριακής να ευνοεί τη θέαση των αγώνων και σε μακρινές χώρες δικαιούχους με διαφορά ώρας, που προβάλλουν τα παιχνίδια στη βραδινή prime-time ζώνη του Σαββάτου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα