Μάντσεστερ Σίτι: Τα γκολ του πρώτου ημιχρόνου έχουν... ξεφύγει από τα συνολικά της Μπέρνλι!

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Σίτι: Τα γκολ του πρώτου ημιχρόνου έχουν... ξεφύγει από τα συνολικά της Μπέρνλι!

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε την Μπέρνλι με το τελικό 5-0 στο Etihad το απόγευμα του Σαββάτου, η ομάδα του Πεπ έχει μια... ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτή του Σον Ντάις όμως προκύπτει ένα τρομερό στοιχείο για το κομμάτι του σκοραρίσματος των δύο ομάδων.

Οι «πολίτες» στην ανάπαυλα της αναμέτρησης του Σαββάτου, είχαν ήδη πετύχει τα τρία από τα πάντε γκολ με τα οποία έφτασαν στη νίκη, χάρη στα δυο πρώτα τέρματα του Ριγιάντ Μαχρέζ στο ματς και το πρώτο του Μπέντζαμιν Μεντί με το αριστερό μονοκόματο σουτ από την ασίστ του Ντε Μπρόινε.

Με αυτά τα τρία γκολ, η Σίτι, από την έναρξη της σεζόν 2016-2017, όταν ανέλαβε ο Πεπ και παράλληλα βρέθηκε και η Μπέρνλι στην Premier League, έχει πλέον φτάσει στα 188 τέρματα μονάχα στο πρώτο ημίχρονο των αναμετρήσεων του πρωταθλήματος!

Αυτός ο αριθμός, είναι στο +21 από τα συνολικά γκολ των «clarets» σε όλη αυτή την 4ετή παρουσίας τους στο κορυφαίο πρωτάθλημα, αφού έχουν φτάσει στα 167!

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα