Γουέστ Μπρομ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0: Πήρε το ντέρμπι ουραγών (vid)

Gazzetta team
Γουέστ Μπρομ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0: Πήρε το ντέρμπι ουραγών (vid)

bet365

Η Γουέστ Μπρομ είχε την ουσία και κόντρα στη Σέφιλντ πέτυχε την πρώτη νίκη στη σεζόν (1-0). Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλές ευκαιρίες, αλλά έμειναν στον πάτο.

H Σέφιλντ είχε τις ευκαιρίες, αλλά η Γουέστ Μπρομ την ουσία. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0 των «Λεπίδων», πήραν την πρώτη νίκη στη σεζόν και βγήκαν από την επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στον πάτο με μόλις ένα βαθμό, αλλά η εικόνα τους αφήνει... υποσχέσεις.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, πίεσαν και στο 5ο λεπτό είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Μπάλντοκ, αλλά από εξαιρετική θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει. Η Γουέστ Μπρομ απάντησε με δυο καλές ευκαιρίες στο 11ο λεπτό και στο 12ο, αλλά Περέιρα και Γκραντ αστόχησαν. Ωστόσο, στο 13' η γηπεδούχος ομάδα έφτασε στο γκολ, με ιδανικό τελείωμα του Γκάλαχερ έξω από την περιοχή. Η Σέφιλντ προσπάθησε να απαντήσει και πριν τη συμπλήρωση του 20λεπτου είχε σπουδαία ευκαιρία με τον Μπερκ, αλλά ο Σκωτσέζος νικήθηκε από τον Τζόνστον. Γρήγορος ρυθμός στο ματς και οι γηπεδούχοι στο 34' πλησίασαν στο γκολ, αλλά ήταν η σειρά του Ράμσντεϊλ να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση στην προσπάθεια του Γκραντ.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, γρήγορος ρυθμός στο ματς, με την Μπρομ να έχει δυο καλές φάσεις με τον Περέιρα. Ωστόσο, η μεγάλη ευκαιρία ήταν για την Σέφιλντ στο 63', όταν από τη σέντρα του Μπάλντοκ ο Μπερκ δεν μπόρεσε από πολύ κοντά να σκοράρει. Οι «Λεπίδες» συνέχισαν να πιέζουν, αλλά τόσο στο 67' ο Μπερκ όσο και στο 69' ο Μπάλντοκ αστόχησαν. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα μια εξαιρετική φάση στο 80', αλλά ο ΜακΜπέρνι δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Τζόνστον. Η τύχη είχε γυρίσει την πλάτη στην Σέφιλντ, αφού στις καθυστερήσεις Μπρούστερ και Μουσέτ έχασαν μοναδικές ευκαιρίες να βρουν δίχτυα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα