Μπράιτον -Λίβερπουλ 1-1: Έξαλλος ο Σαλάχ από την αλλαγή του, δεν χαιρέτησε τον Κλοπ (pics & vid)

Gazzetta team
Μπράιτον -Λίβερπουλ 1-1: Έξαλλος ο Σαλάχ από την αλλαγή του, δεν χαιρέτησε τον Κλοπ (pics & vid)

bet365

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ενοχλήθηκε από την αντικατάστασή του στο 64ο λεπτό και... σνόμπαρε τον Γιούργκεν Κλοπ κατά την αποχώρησή του προς τον πάγκο.

Όλα τα είχε η Λίβερπουλ, μετά την «γκέλα» με την Μπράιτον, η... γκρίνια του Μοχάμεντ Σαλάχ της έλειπε! Ο Αιγύπτιος επιθετικός, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά μετά την... επίσκεψη του κορονοϊού, αντικαταστάθηκε στο 64ο λεπτό από τον Γιούργκεν Κλοπ, τον οποίο δεν χαιρέτησε κατά την αποχώρησή του.

Ο Σαλάχ ήταν προφανώς δυσαρεστημένος από την αλλαγή, αλλά και από το γεγονός ότι του είχαν ακυρώσει μέσω VAR ένα πιθανότατα κανονικό γκολ.

Μετά το στραβοπάτημα των πρωταθλητών, ο Γερμανός τεχνικός θέλησε να ρίξει τους τόνους σχετικά με την αντίδραση του Σαλάχ, λέγοντας ότι «την ημέρα που ο Μο Σαλάχ θα χαμογελάει όταν θα γίνεται αλλαγή, τότε εκείνη την ημέρα κάτι δεν πάει καλά. Δεν του αρέσει αυτό, το ξέρω, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα