«Υπόκλιση» Φέργκιουσον σε Ράσφορντ: «Να του δώσω συμβουλή; Εκείνος θα έπρεπε να με συμβουλεύσει»

Gazzetta team
«Υπόκλιση» Φέργκιουσον σε Ράσφορντ: «Να του δώσω συμβουλή; Εκείνος θα έπρεπε να με συμβουλεύσει»

bet365

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν μπόρεσε παρά να υποκλιθεί στο μεγαλείο του Μάρκους Ράσφορντ, που αν και πέντε δεκαετίες νεότερος, έχει να του δώσει μάλλον πιο πολύτιμες συμβουλές ζωής.

Αναμφίβολα, θα ήθελε να τον έχει προπονήσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ακόμη κι αν οι εποχές τους δεν συνέπεσαν, όμως, ο σεβασμός του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για τον Μάρκους Ράσφορντ είναι απεριόριστος, σε σημείο που να χρειάζεται εκείνος τις συμβουλές του 23χρονου «ήρωα» των παιδιών της Βρετανίας, παρά το αντίστροφο.

Σε συνέντευξή του στους «Times», ο θρυλικός προπονητής των Κόκκινων Διαβόλων υποκλίθηκε στον κατά 55 χρόνια νεαρότερό του ηγέτη εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, για όσα έχει πετύχει και για όσα πρεσβεύει ήδη ως αθλητής και προσωπικότητα.

«Τι συμβουλή θα του έδινα; Εκείνος θα έπρεπε να μου δίνει συμβουλές, διότι αυτά που κάνει στα 23 του χρόνια είναι φανταστικά για έναν νέο άνθρωπο. Δεν χρειάζεται να το πω προσωπικά στον Μάρκους, γιατί νομίζω ότι ζει με ταπεινό τρόπο τη ζωή του. Τα πόδια του είναι στο έδαφος και το ποδόσφαιρο δεν τον έχει αλλάξει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σερ Άλεξ, ο οποίος μαζί με τον Μάικλ Μόριτζ συγκέντρωσαν δύο εκατομμύρια ευρώ για το πρόγραμμα που έχει οργανώσει ο Ράσφορντ.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED