Γκρίλις: Μεθυσμένος και με… ασετάριστες παντόφλες όταν τράκαρε στην καραντίνα (pic)

Γκρίλις: Μεθυσμένος και με… ασετάριστες παντόφλες όταν τράκαρε στην καραντίνα (pic)

Gazzetta team
Γκρίλις: Μεθυσμένος και με… ασετάριστες παντόφλες όταν τράκαρε στην καραντίνα (pic)

bet365

Ο Τζακ Γκρίλις αποδέχθηκε τις κατηγορίες στο δικαστήριο μετά το τρακάρισμα του περασμένου Μαρτίου, με μάρτυρες να αναφέρουν ότι οδηγούσε μεθυσμένος, έχοντας μπερδέψει μέχρι και τις… παντόφλες που φορούσε.

Μπορεί να τα πηγαίνει περίφημα ως ο ηγέτης της Άστον Βίλα και να επιδεικνύει το κοινωνικό του πρόσωπο κι εκτός αγωνιστικού χώρου, ωστόσο, στο θέμα προσεκτικής και υπεύθυνης οδήγησης ο Τζακ Γκρίλις ήταν απαράδεκτος στο διάστημα των τελευταίων μηνών.

Αυτό παραδέχθηκε και ο ίδιος μέσω των δικηγόρων του στην ακρόαση από την οποία πέρασε στο δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ, λαμβάνοντας δύο βαθμούς για απρόσεκτη οδήγηση μετά το συμβάν του περασμένου Μαρτίου. Τότε είχε «σπάσει» την καραντίνα για να πάει σε πάρτι και είχε τρακάρει τη Rolls-Royce των 80.000 λιρών, ενώ μόλις πριν από έναν μήνα το σκηνικό επαναλήφθηκε κοντά στο προπονητικό κέντρο των Villains.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον φρουρό που κατέθεσε ως μάρτυρας, στο περιστατικό της πρώτης καραντίνας, ο Γκρίλις ήταν «λιώμα» στο ποτό, δεν μπορούσε να αρθρώσει σωστά τις λέξεις του, ενώ όπως είχε φανεί και στις εικόνες που διέρρευσαν στο twitter, φορούσε… διαφορετική παντόφλα στο ένα του πόδι και διαφορετική στο άλλο.

Όσο αφορά για την ετυμηγορία του δικαστηρίου από την οποία θα προκύψει η ποινή για τον Άγγλο χαφ, μετατέθηκε για τις 15 Δεκεμβρίου,

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα