Ρούνεϊ: «Δεν θα πήγαινα ποτέ στη Μάντσεστερ Σίτι, ήθελα Μπαρτσελόνα»

Κώστας Τόπας
Ρούνεϊ: «Δεν θα πήγαινα ποτέ στη Μάντσεστερ Σίτι, ήθελα Μπαρτσελόνα»

bet365

Το παρασκήνιο του 2010, όταν έφτασε κοντά στο να υπογράψει στην Ρεάλ αποκάλυψε ο Γουέιν Ρούνεϊ λέγοντας παράλληλα πως επιθυμία του τότε ήταν να αγωνιστεί με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα.

Το καλοκαίρι του 2010, ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ, έφτασε μια ανάσα από την μεταγραφή του στους «μερένγκες». Ωστόσο, τότε η Ρεάλ δεν ήταν η μοναδική ομάδα που επιθυμούσε την ένταξή του στο ρόστερ της, καθώς τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Τσέλσι διεκδικούσαν τον Αγγλο επιθετικό.

Μάλιστα, ο Ρούνεϊ, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν θα υπέγραφε ποτέ για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι, παρά το ενδιαφέρον που είχε δείξει κι αυτή για την απόκτησή του.

«Νομίζω έχει καταγραφεί πως η Τσέλσι και ο Μουρίνιο θέλανε να με υπογράψουν. Επίσης υπήρχε η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Σίτι αν και η τελευταία δεν ήταν ποτέ μια επιλογή για μένα, να πάω εκεί. Στο μυαλό μου, εκείνο το διήμερο, ήμουν έτοιμος να πάω και να παίξω στην Ισπανία. Θα ήθελα να παίξω στην Μπαρτσελόνα αλλά το πιο πιθανό θα ήταν να είμαι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Η Τσέλσι ήταν επίσης πάντα μία επιλογή», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα