Αντσελότι: «Θα ήθελα να δουλέψω με τον Κεντίρα»

Gazzetta team
Αντσελότι: «Θα ήθελα να δουλέψω με τον Κεντίρα»

bet365

Ο Κάρλο Αντσελότι σκόρπισε ελπίδες στον Σάμι Κεντίρα, ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε δηλώσει ότι το όνειρό του είναι να παίξει στην Premier League

Οι μέρες που ο Σάμι Κεντίρα ήταν τακτικό μέλος στην ενδεκάδα της Γιουβέντους έχουν περάσει εδώ και καιρό κι όπως όλα δείχνουν ανεπιστρεπτί, με τον Γερμανό μέσο να εκφράζει δημόσια το όνειρό του να αγωνιστεί στην Premier League πριν αποσυρθεί από τα γήπεδα. Και ο Κάρλο Αντσελότι ήρθε να του αναπτερώσει το ηθικό, με μια δήλωση που μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί, όμως και τίποτα.

Ο Ιταλός coach της Έβερτον είχε συνεργαστεί με τον Κεντίρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, κατακτώντας παρέα το Champions League το 2014 και έχει μείνει με πολύ θετικές αναμνήσεις από το επίπεδό του, αναφέροντας σε συνέντευξή του ότι δεν θα έλεγε όχι σε ενδεχόμενο να τον κοουτσάρει ξανά.

«Έχω καλές μνήμες από εκείνον στη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι φανταστικός επαγγελματίας. Θα ήθελα να δουλέψω μαζί του, αλλά δεν θα ήταν ο μόνος. Στην καριέρα μου, έχω προπονήσει φανταστικούς παίκτες κι έχω να θυμάμαι τα καλύτερα από όλους. Αλλά υπάρχει διαφορά από αυτό και από το να πω ότι θα έρθουν στην Έβερτον», είπε συγκεκριμένα στο «Sky Germany».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα