Λίβερπουλ - Λέστερ: Εκτός VAR ο Κουτ, που «χαρίστηκε» στον Πίκφορντ κόντρα στην Έβερτον

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Λέστερ: Εκτός VAR ο Κουτ, που «χαρίστηκε» στον Πίκφορντ κόντρα στην Έβερτον

bet365

Ο Ντέιβιντ Κουτ, ο VAR στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ ο οποίος δεν απέβαλε ποτέ τον Πίκφορντ για το εγκληματικό τάκλιν στον Φαν Ντάικ, απομακρύνθηκε τελικά από το ίδιο πόστο για το παιχνίδι της Λίβερπουλ κόντρα στη Λέστερ (22/11).

Οι μνήμες από το εγκληματικό τάκλιν του Τζόρνταν Πίκφορντ στον Φαν Ντάικ, που είχε ως συνέπεια τη ρήξη χιαστού του Ολλανδού στόπερ και έμεινε παντελώς ατιμώρητο, δεν έχουν σβήσει για τον Γιούργκεν Κλοπ και τη Λίβερπουλ. Μάλιστα, ήταν πολύ πιθανόν να «φουντώσουν» ξανά, αφού η Premier League είχε ορίσει αρχικά για το ερχόμενο ματς κορυφής κόντρα στη Λέστερ (22/11, 21:15, Cosmotesport1), τον ίδιο διαιτητή που βρισκόταν στο VAR και στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ.

Ο Ντέιβιντ Κουτ, ο οποίος δέχθηκε έντονη κριτική για την κόκκινη κάρτα που δεν έδειξε ποτέ στον κίπερ της Έβερτον, είχε τεθεί στον «πάγο» για μία αγωνιστική, επανήλθε στη συνέχεια του πρωταθλήματος και πήρε και πάλι τον ρόλο του VAR για το ματς των Reds κόντρα στις Αλεπούδες. Ωστόσο, με απόφασή της Premier League, απομακρύνθηκε τελικά από το πόστο του αγώνα και μετατίθεται στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, ανακουφίζοντας ενδεχομένως τους φίλους των πρωταθλητών Αγγλίας από ένα σενάριο «deja vu».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα