Premier League: Η Κυβέρνηση σκέφτεται την άμεση επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

Gazzetta team
Premier League: Η Κυβέρνηση σκέφτεται την άμεση επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

bet365

Ο Μπόρις Τζόνσον σκέφτεται πολύ σοβαρά την επαναφορά του κόσμου στα γήπεδα, πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και επιβεβαιώνεται από τον Υπουργό.
Ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα της Premier League; Ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε στους βουλευτές ότι το άνοιγμα των γηπέδων το συντομότερο δυνατό αποτελεί «προσωπική προτεραιότητα». Την είδηση αποκάλυψε η Daily Mail και την επιβεβαίωσε ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Όλιβερ Ντάουντεν υποστηρίζοντας: «Θέλω να συνεργαστώ με τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου για να σημειώσω πρόοδο σε σημαντικά ζητήματα για το μακροπρόθεσμο μέλλον του παιχνιδιού. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν, καθώς ξεκινάμε την αναθεώρηση της με γνώμονα το καλό των φιλάθλων». Οι αξιωματούχοι είναι όλο και περισσότερο πρόθυμοι να καταλήξουν σε ένα σχέδιο που θα επέτρεπε τη σταδιακή επιστροφή των φιλάθλων στην Premier στις αρχές Δεκεμβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα