Η Λίβερπουλ θα κινηθεί για τον Μπαπέ αν πουλήσει Φιρμίνο, Σαλάχ ή Μανέ

Κώστας Τόπας
Η Λίβερπουλ θα κινηθεί για τον Μπαπέ αν πουλήσει Φιρμίνο, Σαλάχ ή Μανέ

bet365

Το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» θα επιχειρήσει η Λίβερπουλ με την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ το προσεχές καλοκαίρι και για να το πετύχει αυτό εξετάζει την πώληση ενός εκ των τριών μεγάλων αστέρων της στην επίθεση. Μανέ, Σαλάχ ή Φιρμίνο.

Το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει αβέβαιο. Ο Γάλλος επιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα κι αυτό ίσως πραγματοποιηθεί και το καλοκαίρι.

Η Ρεάλ παραμένει το φαβορί για την απόκτηση του και οι Ισπανοί είναι βέβαιοι πως το μέλλον του Γάλλου είναι στο «Μπερναμπέου». Ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει σαν τρελός τον 21χρονο φορ των Παριζιάνων, ο οποίος αφήνει τα πάντα ανοιχτά, αλλά από το καλοκαίρι.

Ωστόσο στο παιχνίδι για την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι μόνο η Ρεάλ, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα «Sunday Times» η Λίβερπουλ παρακολουθεί κι αυτή την περίπτωση του Γάλλου επιθετικού.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα εξετάζει το καλοκαίρι να βάλει πωλητήριο σε ένα από τρία μεγάλα αστέρια της επίθεσης (Μανέ, Σαλάχ ή Φιρμίνο) προκειμένου να αδειάσει κάποια θέση στο ρόστερ και να αυξηθεί το μεταγραφικό μπάτζετ, ώστε να κάνει αυτή δικό της τον Μπαπέ.

Τα συμβόλαια των τριών αυτών ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται το 2023 και οι πρωταθλητές Αγγλίας, δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να αποχαιρετήσει ένας εκ των τριών το επόμενο καλοκαίρι. Αν κι εφόσον βέβαια γίνει κάποια πρόταση...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα