Αγουέρο, Πογκμπά και οι άλλοι «καυτοί» ελεύθεροι των μεγάλων της Premier League

Gazzetta team
Αγουέρο, Πογκμπά και οι άλλοι «καυτοί» ελεύθεροι των μεγάλων της Premier League

bet365

Σέρχιο Αγουέρο και Πολ Πογκμπά βρίσκονται μεταξύ των (πολλών) ποδοσφαιριστών στις ομάδες της Premier League που λήγουν τα συμβόλαιά τους το καλοκαίρι του 2021 – Ελεύθερος μένει και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην Άρσεναλ.

Μεγάλο (μεταγραφικό) ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσει το καλοκαίρι του 2021 στην Premier League, αφού πολλοί ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι, εφόσον βεβαίως δεν ανανεώσουν μέχρι τότε τα συμβόλαιά τους.

Πιο «βαριά» ονόματα, αναμφίβολα, αυτά των Σέρχιο Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Πολ Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ζορζίνιο Βαϊναλντουμ (Λίβερπουλ) και Νταβίντ Λουίζ (Άρσεναλ), αλλά δεν είναι οι μόνοι.

Άρσεναλ: Νταβίντ Λουίζ, Σκόντραν Μουστάφι, Μεσούτ Οζίλ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Ντάνι Θεμπάγιος (δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης).

Λίβερπουλ: Αδριάν, Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πολ Πογκμπά, Έντινσον Καβάνι, Τίμοθι Φοσού – Μενσά, Τζέσε Λίνγκαρντ, Χουάν Μάτα, Σέρχιο Ρομέρο, Μάρκος Ρόχο, Όντιον Ιγκάλο (δανεικός από την Σανγκάη Σένχουα).

Μάντσεστερ Σίτι: Σέρχιο Αγουέρο, Φερναντίνιο, Έρικ Γαρθία.

Τότεναμ: Γκάρεθ Μπέιλ (δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης), Ζέντσον Φερνάντες (δανεικός από την Μπενφίκα), Ντάνι Ρόουζ, Κάρλος Βινίσιους (δανεικός από την Μπενφίκα).

Τσέλσι: Βίλι Καμπαγιέρο, Ολιβιέ Ζιρού, Βίκτορ Μόουζες, Τιάγκο Σίλβα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα