Γκόμεζ - Λίβερπουλ: «Εφιάλτης» στην άμυνα, φόβοι για σοβαρό τραυματισμό στην εθνική Αγγλίας

Gazzetta team
Γκόμεζ - Λίβερπουλ: «Εφιάλτης» στην άμυνα, φόβοι για σοβαρό τραυματισμό στην εθνική Αγγλίας

bet365

Κακοδαιμονίας συνέχεια για τη Λίβερπουλ στην αμυντική της γραμμή, καθώς μετά τους Φαν Ντάικ, Αλεξάντερ-Άρνολντ και Φαμπίνιο, ο Τζο Γκόμεζ φέρεται να αποκόμισε σοβαρή ζημιά από τις προπονήσεις με την εθνική Αγγλίας.

Η κρίση στην άμυνα της Λίβερπουλ επιδεινώνεται εβδομάδα με την εβδομάδα, καθώς ο Τζο Γκόμεζ ήρθε να προστεθεί στους τραυματίες και οι φόβοι για την κατάστασή του είναι μεγάλοι.

Ο στόπερ των Reds, ο οποίος μετά τους τραυματισμούς των Βίρτζιλ Φαν Ντάικ (χιαστός) και Φαμπίνιο (θλάση) ήταν ο,τι καλύτερο είχε να επιδείξει στη θέση η πρωταθλήτρια Αγγλίας, αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση της εθνικής Αγγλίας και σύμφωνα με το πρώτο δημοσίευμα της «Telegraph», υπάρχει ανησυχία για σοβαρή ζημιά, που ασφαλώς δεν έχει την πολυτέλεια να διαχειριστεί ο Γιούργκεν Κλοπ.

Πέρα από τους προαναφερθέντες, νοκ-άουτ για έναν μήνα θα παραμείνει και ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο οποίος είχε αποχωρήσει με πρόβλημα από το ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ την ίδια ώρα, ο Ζοέλ Μάτιπ μόλις επανήλθε στη δράση μετά από αρκετό διάστημα κι αν οι φόβοι για τον Γκόμεζ επιβεβαιωθούν, η Λίβερπουλ θα έχει ξεμείνει από πεπειραμένους στόπερ στο ρόστερ της. Οι υπόλοιπες επιλογές του Κλοπ είναι ο Ναθάνιελ Φίλιπς, ο Ράις Γουίλιαμς και ο 19χρονος Σεπ Φαν Ντεν Μπεργκ.

Μένει να ξεκαθαριστεί το είδος και το μέγεθος του τραυματισμού του Άγγλου στόπερ, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να αναμένεται να δώσει ενημέρωση για την κατάστασή του, ενόψει του φιλικού των Τριών Λιονταριών με την Ιρλανδία (12/11).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα