Γκόμες: «Δεν γινόταν να βάλω πίσω τα χέρια, είναι φυσική κίνηση...»

Κώστας Ζάλιαρης
Γκόμες: «Δεν γινόταν να βάλω πίσω τα χέρια, είναι φυσική κίνηση...»

bet365

Ο Τζο Γκόμες αιτιολογώντας το χέρι που έκανε στο ματς της Λίβερπουλ με τη Σίτι, έδειξε να σκέφτεται ακριβώς αυτό που προκάλεσε και την συζήτηση του VAR και των βοηθών του στο παιχνίδι της Λέστερ με την Γουλβς για την κίνηση των παικτών και την τοποθέτηση των χεριών.

Ο Άγγλος αμυντικός των «κόκκινων» του Μέρσεϊσαϊντ ήταν εκείνος εξαιτίας του οποίου η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε την ευκαιρία να κάνει ανατροπή στο ντέρμπι με τους Πρωταθλητές, ωστόσο, ο Ντε Μπρόινε από την άσπρη βούλα αστόχησε.

Από σέντρα του Βέλγου ο Γκόμες έκανε το χέρι προσπαθώντας βέβαια να το μαζέψει, ωστόσο, εξήγησε πως: «όλοι ξέρουν τη δύναμη που βάζει ο Ντε Μπρόινε για να στείλει τη μπάλα εκεί που θέλει. Εγώ απλά έτρεχα εκείνη τη στιγμή και δεν είχα καμία πρόθεση να κάνω χέρι.

Αποδέχομαι την παράβαση, όμως, είναι φυσιολογική θέση λόγω της ταχύτητας και της φόρας του σώματος. Απλά ήρθε η μπάλα στο χέρι μου, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν είναι λογικό να προσπαθείς ν' αμυνθείς με τα χέρια πίσω στην πλάτη. Είναι ενοχλητικό ο διαιτητής να βλέπει το ριπλέι σε αργή κίνηση γιατί πρέπει όλοι να βλέπουν το ρεαλιστικό σενάριο που ήταν η γρήγορη επίθεση του αντιπάλου και η προσπάθεια ν' αμυνθώ. Πρέπει να χρησιμοποιείται πλέον η κοινή λογική...».

Διαβάστε επίσης:

Λέστερ: Είχαν ενδοιασμούς για το πρώτο πέναλτι στο δωμάτιο του VAR! (vid)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα