Γουέστ Χαμ - Φούλαμ 1-0: «Ροντέο» και σωτηρία με... Λούκμαν σε νεκρό χρόνο (vid)

Γουέστ Χαμ - Φούλαμ 1-0: «Ροντέο» και σωτηρία με... Λούκμαν σε νεκρό χρόνο (vid)

bet365

Το γκολ του Σούτσεκ έδωσε προβάδισμα στη Γουέστ Χαμ στο 90’, όμως, η τραγική εκτέλεση πέναλτι του Λούκμαν σχεδόν σε νεκρό χρόνο ήταν αυτή που σφράγισε την επιστροφή των Σφυριών στις νίκες (1-0).

Μέχρι το 90ο λεπτό, όλα έδειχναν ένα από τα λίγα 0-0 της σεζόν, χάρη στη δράση των δύο κίπερ και κυρίως του Αλφόνς Αρεολά από πλευράς Φούλαμ. Όποιος έκλεισε, όμως, την τηλεόρασή του πριν αρχίσει να μετράει ο χρόνος των καθυστερήσεων, έχασε. Γιατί όλη η δράση του ματς εκτυλίχθηκε στα οκτώ έξτρα λεπτά. Βεβαίως, κανείς δεν έχασε τόσο τραγικά, τόσο απογοητευτικά, όσο ο Αντεμόλα Λούκμαν, το πέναλτι που θα μπορούσε να σώσει τον βαθμό για τους Κότατζερς σε… νεκρό χρόνο και την ίδια την ομάδα του Σκοτ Πάρκερ, που γνώρισε την ήττα στην έδρα της Γουέστ Χαμ (1-0).

Η ομάδα του Μόγιες ήταν συνολικά ανώτερη, είχε δοκάρι με τον Αλέ στο 7’ και δοκίμασε περισσότερες φορές τις αντιδράσεις του Γάλλου κίπερ, δίχως όμως να βρίσκει αποτέλεσμα σε 15 τελικές. Η 16η, όμως, ήταν και η φαρμακερή και ήρθε με τη συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα, όταν ο Μπενραχμά έστρωσε τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Σούτσεκ εκτέλεσε με τη μία, νικώντας τον Αρεολά για το 1-0.

Ωστόσο, ο παίκτης που έδωσε την ασίστ, ο Μπενραχμά, υπέπεσε σε πέναλτι στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, το οποίο πήρε πάνω του ο ρέφερι Τζόουνς κατόπιν ελέγχου στο μόνιτορ. Την εκτέλεση δεν ανέλαβε ο συνήθης ύποπτος, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, αλλά ο Αντεμόλα Λούκμαν κι αυτό αποδείχθηκε μοιραίο.

Ο Άγγλος εξτρέμ προσπάθησε κάκιστα να εκτελέσει α λα Πανένκα, ο Φαμπιάνκι μάζεψε πολύ πιο εύκολα από όσο θα περίμενε κι έτσι τα Σφυριά επέστρεψαν στις νίκες και σκαρφάλωσαν στην 11η θέση με ισάριθμους βαθμούς. Αντίθετα, η Φούλαμ εξακολουθεί να βρίσκεται στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη με 4 βαθμούς και ματς περισσότερο από Γουέστ Μπρομ και Μπέρνλι.

Γουέστ Χαμ (Ντέιβιντ Μόγιες): Φαμπιάνσκι, Τσούφαλ, Μπαλμπουένα, Ογκμπόνα (63’ Ντιόπ), Κρέσγουελ, Μαζουακού, Μπόουεν (72’ Λανζίνι), Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς (72’ Μπενραχμά), Αλέ

Φούλαμ (Σκοτ Πάρκερ): Αρεολά, Άινα, Άντερσεν, Ανταραμπιόγιο, Ρόμπινσον, Ανγκισά (90’ Καβαλέιρο), Ριντ, Ντεκόρντοβα-Ριντ (83’ Λόφτους-Τσικ), Κέιρνι, Λούκμαν, Μίτροβιτς

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα