Premier League: Τέλος το Pay-Per-View για το 2020

Κώστας Ζάλιαρης
Premier League: Τέλος το Pay-Per-View για το 2020

bet365

Η Premier League αποφάσισε να σταματήσει να χρεώνει 15 λίρες τους οπαδούς για το κάθε παιχνίδι που δεν μεταδίδεται από τις συνδρομητικές πλατφόρμες και για το υπόλοιπο του 2020 το Pay-Per-View μπαίνει στον «πάγο».

Έπειτα από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, με τον κόσμο των συλλόγων του κορυφαίου πρωταθλήματος ν' αντιτίθεται στο θέμα του Pay-Per-View system που εφαρμόστηκε τον τελευταίο καιρό, πάρθηκε η απόφαση αυτό να σταματήσει με την επαναφορά του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Η διοργανώτρια αρχή της Premier θέλει να βρει φόρμουλα ώστε να καλύπτονται περισσότερα ματς από τις συνδρομητικές πλατφόρμες κι όχι να υπάρχει εξτρά χρέωση 15 λιρών για το κάθε διαφορετικό ... αντιεμπορικό παιχνίδι που δεν μεταδίδεται.

Οπαδοί απ' όλη την Αγγλία είχαν αντισταθεί σθεναρά κατά του Pay-Per-View και όλο αυτό έβγαλε κάτι πολύ καλό, αφού ο κόσμος προτίμησε να δίνει χρήματα σε φιλανθρωπίες και τις τράπεζες φαγητού ανά τις περιοχές παρά να πληρώνει για να δει τα ματς της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα