Ο Ράσφορντ συγκέντρωσε ένα εκατ. υπογραφές για την χορήγηση δωρεάν γευμάτων

Ο Ράσφορντ συγκέντρωσε ένα εκατ. υπογραφές για την χορήγηση δωρεάν γευμάτων

Κώστας Τόπας
Ο Ράσφορντ συγκέντρωσε ένα εκατ. υπογραφές για την χορήγηση δωρεάν γευμάτων

bet365

Μέσα σε διάστημα λιγότερο των 15 ημερών ο Μάρκους Ράσφορντ, είδε την προσπάθεια του να «αγκαλιάζεται» από ένα εκατομμύριο ανθρώπους προκειμένου να υπάρχουν δωρεάν γεύματα σε παιδιά στα σχολεία.

Την ώρα που ο Μάρκος Ράσφορντ, πετύχαινε href="https://www.gazzetta.gr/football/champions-league/article/1527900/rasfornt-mantsester-gioynaitent-monadikos-me-hat-trik-os-allagi-meta-ton-solskier-vids" target="_blank">χατ-τρικ απέναντι στη Λειψία η αίτηση του για την χορήγηση δωρεάν γευμάτων στα σχολεία και σε παιδιά που προέρχονται από οικονομικά ευπαθείς ομάδες, ξεπέρασαν το 1.000.000,

Με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύεται η τρομερή συμπαράσταση που λαμβάνει όλο αυτό το διάστημα σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα που έχει ξεκινήσει.

Βέβαια, μοναδικός του σύμμαχος αυτή τη στιγμή δεν είναι η Κυβέρνηση της Αγγλίας, η οποία ίσως χρειαστεί να επανεξετάσει το θέμα του νεαρού επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μιας και ο αριθμός των υπογραφών ολοένα και αυξάνεται.

class="twitter-tweet">

dir="ltr" lang="en">Marcus Rashford’s petition to get the Government to feed hungry children reached 1,000,000 signatures today.

He celebrated by bagging a hat-trick in his part-time job. What a man. href="https://t.co/yXIETjxyU4" rel="sponsored nofollow">pic.twitter.com/yXIETjxyU4

Football Tweet (@Football__Tweet) href="https://twitter.com/Football__Tweet/status/1321576326407639041?ref_src=twsrc%5Etfw" rel="sponsored nofollow">October 28, 2020

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα