Κέιν – Σον: Και με... δεμένα μάτια πάλι αχτύπητοι θα είναι! (pics & vids)

Κέιν – Σον: Και με... δεμένα μάτια πάλι αχτύπητοι θα είναι! (pics & vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Κέιν – Σον: Και με... δεμένα μάτια πάλι αχτύπητοι θα είναι! (pics & vids)

bet365

Ακόμα ένα γκολ μετά από δική τους συνεργασία, ακόμα κι αν χρειάστηκαν... ακροβατικά. Η Τότεναμ είναι ευτυχισμένη με τους Σον και Κέιν, οι δυο τους λάμπουν στο φετινό πρωτάθλημα και ο Μουρίνιο απορεί που δεν αποθεώνεται ο Νοτιοκορεάτης!
Πόρτο - Ολυμπιακός: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Τα «σπιρούνια» σε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως αποδείχθηκε, απέναντι στην Μπέρνλι στο Turf Moor το βράδυ της Δευτέρας, κατάφεραν να φύγουν με «τρίποντο» από εκεί χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Σον στο 76ο λεπτό για να διαμορφώσει το τελικό 1-0.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο μετά την κατραπακιά της περασμένης Κυριακής απέναντι στη Γουέστ Χαμ, κατάφερε να... ισιώσει με την Λίντσερ στο Europa League και να παλέψει σκληρά για να πάρει τη νίκη απέναντι στους clarets στο φινάλε της 6ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι Σον και Κέιν πρόσφεραν ακόμα ένα... σεμινάριο συνεργασίας έχοντας φτάσει σε σημείο ν' αποτελούν από τα αξιομνημόνευτα δίδυμα στο κορυφαίο πρωτάθλημα και έχουν όλο τον καιρό μπροστά τους για να συνεχίσουν τις απίστευτες επιδόσεις τους.

  • Πρώτος σκόρερ, μόνος του... όλα τα γκολ της Άρσεναλ!

Κανείς, μα κανείς, δεν θα μπορούσε να ποντάρει στον Χέουνγκ Μιν Σον για πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα. Και δεν είναι μονάχα η παρουσία του Ζοσέ Μουρίνιο στην άκρη του πάγκου της Τότεναμ που... ξεγέλασε πολλούς οι οποίοι σκέφτονταν ότι οι Λονδρέζοι θα έχουν αμυντική προσέγγιση στα παιχνίδια τους. Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός από την περασμένη σεζόν έχει διανύσει μια αρκετά μεγάλη περίοδο κατά την οποία είναι τρομερά αποτελεσματικός και φορμαρισμένος. Τόσο που ο Πορτογάλος τεχνικός εκφράζει το... παράπονό του προς τον Τύπο και την απορία του για το γεγονός πως ο Ασιάτης ποδοσφαιριστής θα έπρεπε ν' απολαμβάνει περισσότερους διθυράμβους και να εκτιμάται σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό η κάθε του εμφάνιση. Αυτή τη στιγμή, ο Χέουνγκ Μιν Σον είναι ο κορυφαίος σκόρερ της Premier League για φέτος με 8 τέρματα, όσα έχει πετύχει... ολόκληρη η Άρσεναλ στο φετινό πρωτάθλημα! Μάλιστα, 8 είναι και ο αριθμός των... τελικών προσπαθειών που έχει καταγράψει ο Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ!

  • Μετά από στράικερ, γίνεται και... assist-king

Ίσως να είναι... κόντρα ρόλος για εκείνον. Ίσως να μην είναι καν ανάμεσα στις βασικές του αρμοδιότητες κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης. Κι όμως, ο Χάρι Κέιν έχει αναδειχθεί σε... assist-king στον «Μαραθώνιο» για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021! Ο τρόπος με τον οποίο έκανε την κεφαλιά για τον Σον στο ματς με την Μπέρνλι ώστε ο Νοτιοκορεάτης με δική του δύσκολη προσπάθεια να πάρει τη δεύτερη κεφαλιά και να πετύχει το τρομερά δύσκολο γκολ, έφτασε τον Χάρι Κέιν στις 8 ασίστ για την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά. Τι σημαίνει αυτό; Ότι έπειτα από μόλις έξι αγωνιστικές θα μπορούσε να θεωρηθεί... απειλή για το ρεκόρ των «σερβιρισμάτων» σε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα έπειτα από την ισοφάριση της κορυφαίας επίδοσης των 20 ασίστ από τον Κέβιν Ντε Μπρόινε την περασμένη σεζόν. Παράλληλα, ο Χάρι Κέιν είναι ο κορυφαίος στο κομμάτι της δημιουργίας τερμάτων έπειτα από μόλις έξι παιχνίδια της Λίγκας στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τουλάχιστον για την τελευταία 10ετία!

  • Κυνηγώντας... Λάμπαρντ και Ντρογκμπά!

Για φέτος, ήταν 9η συνεργασία τους που καταλήγει σε γκολ. Το αχτύπητο δίδυμο της Τότεναμ, που μάλιστα μετά το ματς με την Μπέρνλι μοιράστηκε μια αγκαλιά γεμάτη... ποδοσφαιρική ευτυχία, όπως μαρτυρούσε και το χαμόγελο του ΧέουνγκΜιν Σον, έχει φτάσει συνολικά στα 29 γκολ από δικά τους... πάρε – δώσε στην συνύπαρξή τους στην Premier League με τα «σπιρούνια». Πλέον, κυνηγούν τους... κορυφαίους σε αυτό το είδος, Ντιντιέ Ντρογκμπά και Φρανκ Λάμπαρντ που έκαναν... παπάδες στην Τσέλσι στο παρελθόν και είχαν σταματήσει στα 36 γκολ. Ο Άγγλος και ο Ιβοριανός ναι μεν ανησυχούν – και καλά κάνουν – για το ρεκόρ τους, όμως, το κορυφαίο πρωτάθλημα μάλλον έχει ακόμα πολύ μεγάλη ιστορία να γράψει και νέα πρόσωπα να κατακτήσουν κορυφές στην πιο σύγχρονη περίοδό του...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα