Λίβερπουλ: Μια ανάσα από το ιστορικό ρεκόρ του Πέισλι στο «Άνφιλντ»

Λίβερπουλ: Μια ανάσα από το ιστορικό ρεκόρ του Πέισλι στο «Άνφιλντ»

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ: Μια ανάσα από το ιστορικό ρεκόρ του Πέισλι στο «Άνφιλντ»

bet365

Η Λίβερπουλ έφερε τούμπα το ματς με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, πήρε τη νίκη με το τελικό 2-1, έφτασε στα 62 παιχνίδια δίχως ήττα στο «Άνφιλντ» στο πρωτάθλημα και πλέον βαδίζει ολοταχώς για το απόλυτο ρεκόρ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει καταφέρει ακόμα και με άδειες εξέδρες στο «Άνφιλντ», δίχως την απίστευτη δύναμη και ώθηση που δίνει ο κόσμος της Λίβερπουλ στην ομάδα, να δώσει συνέχεια στο τρομερό αήττητο σερί εντός έδρας στην Premier League.

Όσο δύσκολο αν είναι δίχως τις ιαχές και την απίστευτη δύναμη που μεταφέρεται από το Kop και τους οπαδούς προς τους ποδοσφαιριστές, η Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στα 62 εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος δίχως να υποστεί ήττα.

Το απόλυτο ρεκόρ απέχει πλέον ένα ματς, αφού, ανήκει ακόμα στον Μπομπ Πέισλι που είχε φτάσει στα 63 παιχνίδια δίχως αρνητικό αποτέλεσμα μπροστά στο κοινό του συλλόγου.

Επιπλέον, είναι αξιοσημείωτο πως οι Πρωταθλητές Αγγλίας έχουν πλέον τέτοια ποιότητα και ταυτότητα που γύρισαν καθένα από τα εννέα πιο πρόσφατα ματς της Premier League στο «Άνφιλντ», έχοντας δεχθεί πρώτοι γκολ από τον αντίπαλό τους, όπως συνέβη και το Σάββατο με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

Διαβάστε επίσης:

Χέντερσον: «Εμείς παίζουμε, ο κόσμος έχει πιο σημαντικά προβλήματα...»!

Λίβερπουλ - VAR: Δεν έγινε έλεγχος της φάσης του πέναλτι, μόνο της θέσης! (vid)

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ έκαναν μποϊκοτάζ στη μπάλα και τα δώρισαν στην τράπεζα τροφίμων!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα