Αρτέτα: «Δεν ξέρω γιατί διάολο δεν μέτρησε το γκολ...» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Αρτέτα: «Δεν ξέρω γιατί διάολο δεν μέτρησε το γκολ...» (vid)

bet365

Ο Μικέλ Αρτέτα έμεινε να παραπονιέται για την απόφαση να μην μετρήσει ποτέ το γκολ που πέτυχε ο Λακαζέτ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης της Άρσεναλ με τη Λέστερ, με τον επόπτη να υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ τον Τζάκα με το σκεπτικό πως επηρέαζε το οπτικό πεδίο του Λένο.

Η Άρσεναλ για πρώτη φορά έπειτα από 47 χρόνια ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λέστερ με τον Τζέιμι Βάρντι να μπαίνει με αλλαγή στο παιχνίδι και να πετυχαίνει το 11ο γκολ του κόντρα στους Λονδρέζους για να χαρίσει σπουδαία νίκη στις «αλεπούδες» με το 1-0.

«Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κάναμε και την ένταση που είχαμε στο παιχνίδι μας. Δεν επιτρέψαμε στη Λέστερ να κάνει τίποτα και αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν απέναντί σου έχεις μια ομάδα που μπορεί να σπάσει το πρέσινγκ και να σου δημιουργήσει κινδύνους. Ειλικρινά δεν έχω ιδέα γιατί διάολο δεν μέτρησε το γκολ του Λακαζέτ» είπε ο Μικέλ Αρτέτα.

Στη φάση του γκολ, ο Τζάκα είναι ακριβώς μπροστά από τον Σμάιχελ, κάνει κίνηση ν' αποφύγει τη μπάλα και πιθανότατα αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θεωρήθηκε πως υπάρχει παράβαση...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα