Λίβερπουλ: Θέλει τον Τούρκο Οζάν Καμπάκ της Σάλκε για «αντί – Φαν Ντάικ» (vid)

Gazzetta team
Λίβερπουλ: Θέλει τον Τούρκο Οζάν Καμπάκ της Σάλκε για «αντί – Φαν Ντάικ» (vid)

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει εστιάσει στον 20χρονο αμυντικό της Σάλκε, Οζάν Καμπάκ, ώστε να καλύψει το κενό του Βέρτζιλ Φαν Ντάικ στο κέντρο της άμυνας, τον Ιανουάριο.

Η τεράστια απώλεια του Βέρτζιλ Φαν Ντάικ στο κέντρο της άμυνας της Λίβερπουλ καλύπτεται προς το παρόν με τον (φιλότιμο και αποτελεσματικό) Φαμπίνιο, αλλά είναι εμφανές ότι τον Ιανουάριο οι Κόκκινοι χρειάζονται ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Mirror», έχει εστιάσει στην γερμανική Bundesliga και, συγκεκριμένα, σε έναν πολλά υποσχόμενο κεντρικό αμυντικό. Ο λόγος για τον 20χρονο Οζάν Καμπάκ της (τραγικής και φέτος) Σάλκε.

Ο Κλοπ είχε ενδιαφερθεί για τον Τούρκο ποδοσφαιριστή και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η μεταγραφή «κόλλησε» ελέω της πανδημίας του κορονοϊού. Οι Βασιλικοί Μπλε έχουν τοποθετήσει την τιμή του Καμπάκ στα 50 εκατομμύρια ευρώ (!), αλλά η οικονομική κρίση λόγω της πανδημίας ενδέχεται να ρίξει σημαντικά τις απαιτήσεις τους.

Το καλοκαίρι του 2019, η Σάλκε απέκτησε από την Στουτγκάρδη αντί 15 εκατομμυρίων ευρώ τον Καμπάκ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος, μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Γαλατάσαραϊ και μετράει τέσσερις συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα